Pide Çalan Suriyeli Çocuklara Feci Dayak - Son Dakika
Güncel

Pide Çalan Suriyeli Çocuklara Feci Dayak

Pide Çalan Suriyeli Çocuklara Feci Dayak

Hatay'da, pide çaldığı iddia edilen 2 Suriyeli çocuğun feci şekilde dövüldüğü anların yer aldığı video, sosyal medyada büyük tepki topladı.

05.04.2016 21:15

Hatay'da, pide çaldığı iddia edilen 2 Suriyeli çocuğun feci şekilde dövüldüğü anların yer aldığı video, sosyal medyada büyük tepki topladı.

Geçen 1 Nisan tarihinde Hatay'da yaşandığı belirtilen olayda, Suriyeli olduğu öne sürülen iki çocuk, iddiaya göre, bir marketin önünde pideleri çalarken iki kişi koşarak geliyor. Bu kişiler, ellerinde sopalarla köşeye sıkıştırdıkları çocukları feci şekilde dövüyor, ardından da ambulans gelene kadar başlarında bekliyor.

Güvenlik kamerasına yansıyan olayın görüntüleri, sosyal medyada büyük tepki toplarken, resmi makamlarca henüz kendilerine ulaşan bir şikayetin olmadığı belirtildi.

Hatay'da polis ve jandarma, görüntülerin çekildiği yerin belirlenmesi için araştırma başlattı. - Hatay

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pide Çalan Suriyeli Çocuklara Feci Dayak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement