Pideci'de Kahvaltı Keyfi Başladı - Son Dakika
Güncel

Pideci'de Kahvaltı Keyfi Başladı

Pideci\'de Kahvaltı Keyfi Başladı

"Türkiye'nin En İyi Pidecisi" seçilen Fatih Karadeniz Pidecisi, yarım asırlık tecrübesiyle misafirlerine tarifsiz bir lezzet şöleni yaşatıyor.

27.09.2012 17:12

Türkiye'nin en iyi lezzet mekanlarından biri olarak gösterilen Fatih Karadeniz Pidecisi güne farklı bir lezzetle başlamak isteyenleri kahvaltıya davet ediyor. Fatih Karadeniz Pidecisi, lezzet tutkunlarının vazgeçilmezi olan yumurtalı çıtır çıtır peynirli, kıymalı ve kavurmalı pideleriyle tadına doyulmaz lezzetlerin adresi olmaya devam ediyor.

Fatih Karadeniz Pidecisi ustalarının özel tarifi ve üç farklı peynirin buluşmasıyla hazırlanan eşsiz peynirli pide, ağzının tadını bilenlere muhteşem bir lezzet şöleni yaşatıyor. Pidenin vazgeçilmezi çay ise, Fatih Karadeniz Pidecisi'nin ikramı olarak bu eşsiz lezzeti tamamlıyor.

ÇITIR PİDENİZİN KENARINI, PEYNİR VE YUMURTASINA BANDIRIN

İster pidenizin çıtır kenarlarını yumurtasına banın, isterseniz tarihi dokuya sırtınızı yaslayıp, lezzetin keyfini sürün. Doğu Karadeniz'in özel peynirlerinden oluşan ve gizli bir tarife sahip olan peynirli pidenin yanı sıra, kıymalı, kavurmalı ve yeni lezzet ıspanaklı ve kuşbaşılı pideler lezzet tutkunlarını bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pideci'de Kahvaltı Keyfi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement