Piriştina'dan İzkent'e Bir Müjde Daha - Son Dakika
Güncel

Piriştina'dan İzkent'e Bir Müjde Daha

Piriştina\'dan İzkent\'e Bir Müjde Daha

Buca Belediyesi'nin İzkent Mahallesi'nde yaşayan vatandaşların Betontaş Pazaryeri'ne ulaşımını rahatlatmak için yapımını tamamladığı merdivenler mahalle halkı tarafından çok sevildi.

01.02.2016 08:46  Güncelleme: 08:48

Vatandaşlar inanamadı

Gökkuşağının renklerine boyanan ve pazar arabaları ile engelli araçlarının kullanabileceği şekilde düzenlenen merdivenlerde inceleme yapan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, mahalle halkına bir müjde daha verdi. Başkan Piriştina'nın, pazar alışverişinin ardından arabalarını yukarı taşımakta zorlanan vatandaşlar için yürüyen merdiven yapılması müjdesine mahalle sakinlerinin tepkisi "Başkanım şaka mı yapıyorsunuz" şeklinde oldu.

İzkent Mahalle halkının talepleri doğrultusunda harekete geçen Buca Belediyesi, vatandaşların Betontaş Pazaryeri'ne ulaşımını kolaylaştırmak için merdiven yaptı. Gökkuşağı renklerine boyanan, pazar arabaları ile engelli araçlarının da kullanabileceği şekilde düzenlenen rengarenk merdivenler, mahalle sakinleri tarafından çok sevildi.

İzkent Mahalle Muhtarı Ahmet Topaloğlu ile merdivenlerde inceleme yapan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, mahalle sakinlerine inanamayacakları bir müjde daha verdi. Pazar arabalarını taşımakta zorlanan vatandaşları gören Piriştina, merdivenlerin yanına yürüyen merdiven yapacaklarını söyledi.

Aldıkları müjde karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen mahalle sakinleri Piriştina'ya, "Başkanım şaka mı yapıyorsunuz" diyerek, şaşkınlıklarını dile getirdi. Mahalle Muhtarı Ahmet Topaloğlu Başkan Piriştina'ya tüm mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Piriştina'dan İzkent'e Bir Müjde Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement