Plajlarda Ramazan Sessizliği - Son Dakika
Güncel

Plajlarda Ramazan Sessizliği

Plajlarda Ramazan Sessizliği

İzmir’in yaz aylarında tatilcilerin akınına uğrayan sahillerine Ramazan ayı sessizliği çöktü.

23.06.2015 11:18

İzmir'in yaz aylarında tatilcilerin akınına uğrayan sahillerine Ramazan ayı sessizliği çöktü.

İzmir'de Ramazan ayı ile birlikte sahiller boşaldı. Haftanın her günü dolup taşan Özdemir ve Gümüldür plajları sıcak havaya rağmen boş kaldı. Yaz aylarında tatilcilerin akınına uğrayan sahillerde az sayıda kişinin denize girmesi dikkat çekti.

Orucunu tutan ancak çocuklarını denize getiren Ethem Tuncer, plajların boş kalmasını hem ramazan hem de okulların yeni kapanmasına bağlayarak "Biz de gelmeyecektik çocuklar çok ısrar edince geldik. Oruç tutuyorum o yüzden sadece çocuklar denize giriyor kendim burada gölgede oturuyorum" dedi.

SAKİNLİK ÇOCUKLARA YARADI

Torunlarıyla birlikte denizin tadını çıkaran Gülseren Özuysal da, oturdukları sitenin boş olduğunu ifade ederek, "Sitemiz boş, neden olduğunu anlayamadık. Torunlarımla geldik tatil yapıyoruz. Yakın bir sitede oturuyoruz ama komşularımız hakikaten bizim de yok, çok azız. Ramazan'ın etkisi çok büyük" ifadelerini kullandı.

Çocuklar ise sıcak hava ve denizin keyfini sakin bir ortamda daha rahat çıkardıklarını belirtti. Arda Aslan Keçecioğlu ile Doğa Belet isimli çocuklar, "Dalga deniz çok severim. Gerçekten her yer boş ama o rahatlık sağlıyor biraz. Deniz boş istediğimiz gibi yüzebiliyoruz" dediler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Plajlarda Ramazan Sessizliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement