Polis Memurundan Başhekime Silahlı Saldırı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Polis Memurundan Başhekime Silahlı Saldırı

Polis Memurundan Başhekime Silahlı Saldırı
30.04.2015 15:18  Güncelleme: 15:58

Manisa'da özel bir hastanenin başhekimliğini yapan Yener Bakan, bir polis memuru tarafından silahla vurularak ağır yaralandı.

Manisa'nın Salihli ilçesinde özel bir hastanenin başhekimi, uğradı silahlı saldırı sonucu ağır yaralı olarak tedavi altına alındı.

POLİS MEMURUNDAN, BAŞHEKİME KURŞUN

Alınan bilgiye göre, Salihli'de özel bir hastanede başhekim olarak görev yapan Ortopedi ve Travmataloji Uzmanı 51 yaşındaki Op. Dr. Yener Bakan, hastanenin giriş katında Karaman ilinde görevli polis memuru 40 yaşındaki Vatan M. tarafından silahla vuruldu.

ZANLI, GÜVENLİK GÖREVLİSİ TARAFINDAN YAKALANDI

Silahtan çıkan kurşun Bakan'ın kasık bölgesine isabet etti. Ağır yaralanan Bakan hemen hastanede ameliyata alınırken, Vatan M. ise hastane önünde bulunan Gümüşçayı durağında hastane güvenlik görevlisi tarafından silahı ile birlikte yakalandı.

GÖZALTINA ALINDI

Zanlı, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polis Memurundan Başhekime Silahlı Saldırı - Son Dakika


Advertisement