Polis, Öğrencileri Rock Konserine Götürdü - Son Dakika
Güncel

Polis, Öğrencileri Rock Konserine Götürdü

Polis, Öğrencileri Rock Konserine Götürdü

Denizli Emniyet Müdürlüğü, öğrenci polis ilişkisini arttırmak için lise öğrencilerini rock konserine götürdü.

04.03.2013 17:24

Denizli Emniyet Müdürlüğü, öğrenci polis ilişkisini arttırmak için lise öğrencilerini rock konserine götürdü. Konserde üniversite öğrencileri sahneye çıktı, lise öğrencileri eğlendi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan, öğrenci polis ilişkisini arttırmak amacıyla hazırlanan 'Liseliler Üniversiteyle Buluşuyor' projesinin ilk çalışması rock konseri ile başladı. Denizli Emniyet Müdürlüğü ve Pamukkale Üniversitesi Rock Topluluğu işbirliği ile yapılan projede 10 okuldan otobüslerle alınan 600 lise öğrencisi rock konseri izledi.

Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan konsere Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, öğretim görevlileri de katıldı. Emniyet Müdürü Zeki Bulut, lise öğrencilerini Yükseköğretime Geçiş Sınavı öncesinde yaşadıkları stresten bir nebze uzaklaştırmak için böyle bir konser düzenlediklerini söyledi. Bulut, "Bugün burada hep birlikte rock konseri ile eğleneceğiz ve unutulmaz bir gün yaşayacağız. Sizler kadar ben de heyecanlıyım. Acil bir toplantıdan geldim onun için kıyafetim oynamaya uygun değil ama sizler kadar ben de eğleneceğim" dedi.

Pamukkale Üniversitesi Rock Topluluğu'ndan Stop Grubu seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla lise öğrencilerine güzel bir konser verdi. Konserde üniversite öğrencileri sahneye çıktı, lise öğrencileri de eğlendi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis, Öğrencileri Rock Konserine Götürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement