Polisten "Taziye" Projesi - Son Dakika
Güncel

Polisten "Taziye" Projesi

Polisten "Taziye" Projesi

Adana Emniyet Müdürlüğü, yakınları vefat eden vatandaşın yanında olduğunu göstermek ve onların acılarını paylaşmak için "taziye" projesi başlattı.

15.03.2013 10:34

Adana Emniyet Müdürlüğü, yakınları vefat eden vatandaşın yanında olduğunu göstermek ve onların acılarını paylaşmak için "taziye" projesi başlattı. Emniyet müdürleri ile amirler, yakınları vefat eden ailelere taziye ziyaretinde bulunuyor.

Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, göreve geldiği günden bugüne ilginç projelere imza atıyor. Gürkan görevi geldiği ilk gün ilk anonsunda polislere, "vatandaşa karşı nazik ve kibar olun" uyarısını yapmış, daha sonraki günlerde ise maç izlemeye gelen taraftarlara stada girmeden önce alkol testi yaparak gündeme gelmişti. Gürkan bu kez de vatandaşın acı gününde devletin onların yanında olduğunu göstermek için "taziye" projesini başlattı. Proje kapsamında Adana genelinde bir kişi kim olursa olsun hayatını kaybettiğinde o mıntıkadan sorumlu emniyet müdür ve emniyet amiri taziye evine giderek başsağlığında bulunuyor. Bu proje kapsamında bugün de, 7 gün önce kalp krizi geçirip hayatını kaybeden Tahsin Şenyürek'in mevlidine Seyhan İlçe Emniyet Müdürü ve Hürriyet Polis Merkezi Amiri katıldı. Aileye başsağlığı dileyen emniyet müdürü ve amiri, daha sonra okunan Kur'an-ı Kerim'i dinleyerek dua etti.

Vatandaşlar polisin taziyeye gelmesinin çok olumlu bir adım olduğunu belirterek, "Biz polisten korkardık. Düğüne bile geldiğinde 'ne oldu acaba, ne suç işledik' diye polisten çekinirdik. Ancak taziyeye gelerek bu kötü imaj da ortadan kalkmış olur. Devletin vatandaşının yanında olması sevindirici bir haber. Ancak biz polisi sadece cenazede değil, düğünümüzde de görmek isteriz" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polisten 'Taziye' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement