Pompalı Tüfekle Eve Ateş Açtılar - Son Dakika
Güncel

Pompalı Tüfekle Eve Ateş Açtılar

Pompalı Tüfekle Eve Ateş Açtılar

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi Beyobası köyünde bir eve gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişilerce pompalı tüfekle ateş açıldı.

26.07.2012 15:03

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi Beyobası köyünde bir eve gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişilerce pompalı tüfekle ateş açıldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre olay, gece saat 00.30 sıralarında Gazipaşa'ya bağlı Beyobası köyünde meydana geldi. Hacı Ali Kılınç'a ait eve, evin yakınındaki tarladan pompalı tüfekle 5 el ateş açıldı. Tüfekten çıkan saçmalar evin duvar ve camlarına isabet etti. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Saldırganlar olayın ardından ormanlık araziye kaçarak izlerini kaybettirdi. Saldırıya maruz kalan Hacı Ali Kılınç, jandarmayı arayarak yardım istedi. Jandarma ekipleri olay yerinde yapılan incelemede tüfekten çıkan boş fişekleri bulamadı. Jandarma bölgeyi abluka altına alırken, olayla ilgili saldırganların tespit ve yakalaması için çalışma başlatıldı.

Akşam saat 23.30 saatlerine kadar evinin balkonunda misafirlerini ağırladığını, saat 00.30 sıralarında peş peşe gelen tüfek sesleri ile irkildiğini belirten Hacı Ali Kılınç, balkon kapısının camlarının patlamasıyla kendini yere atarak korumaya çalıştığını söyledi. Kimseyle bir husumetinin olmadığını belirten Kılınç, "Saldırıyı kimlerin gerçekleştirdiğini bilmiyorum. Saldırının ardından jandarma gelene kadar evden çıkamadım. Olay esnasında evde çocuklarım yoktu. Eğer çocuklarım evde olsaydı gece balkonda yatacaktık ve muhtemelen bu saldırıda çocuklarım tüfekten çıkan mermilerin hedefi olacaktı. Canımıza bir şey olmadığına şükrediyorum. Allah bizi korudu" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pompalı Tüfekle Eve Ateş Açtılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement