Posta Bandosu'ndan Müzik Ziyafeti - Son Dakika
Güncel

Posta Bandosu'ndan Müzik Ziyafeti

Posta Bandosu\'ndan Müzik Ziyafeti

Posta Gazetesi Bandosu, kentin çeşitli noktalarında konserler vererek Çanakkalelilere keyifli anlar yaşattı.

18.06.2013 10:30  Güncelleme: 10:31

ÇTSO'nun davetlisi olarak Çanakkale'ye gelen Posta Bandosu'ndan müzik ziyafeti

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'nın davetlisi olarak Babalar Günü'nde Çanakkale'ye gelen Posta Gazetesi Bandosu, kentin çeşitli noktalarında konserler vererek Çanakkalelilere keyifli anlar yaşattı.

Sonat Çerçioğlu şefliğinde 14 kişiden oluşan Posta Bando Ekibi, Pazar günü ilk olarak Barbaros Mahallesi Sarıçay Caddesi ve Osnabrück Parkı'nda konserler verdi. Daha sonra Kordon Boyu'na geçen Bando ekibi repertuarında yer alan Latin'den dans müziğine ve Türkçe parçaları seslendirdi.

Posta Gazetesi Bando Ekibi, sırasıyla Lodos Durağı'ndaki Golf Çay Bahçesi, Kordon'daki kafelerin karşısında ve son olarak Truva Atı'nın civarındaki noktalarda çeşitli konserler vererek, alkışlar alırken, Çanakkalelilere de değişik bir Babalar Günü yaşattı. Posta Gazetesi Bandosu'nun hareketli parçalarına eşlik eden kimi Çanakkaleliler, müziğin ritmine ayak uydurarak zaman zaman dans etti.

Posta Gazetesi son olarak da ÇTSO Çanakkale Evi'nde kısa bir konser vererek, buradaki ziyaretçilere ve kafede oturanlara canlı parçalarla keyif dakikalar yaşattı.

Bando Ekibi'nin Şefi Sonat Çerçioğlu, Çanakkale'de konser vermekten büyük keyif aldıklarını ve Çanakkalelilerin ilgisinden çok memnun kaldıklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Posta Bandosu'ndan Müzik Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement