Prıme Mall Antakya Sanat Galerisi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Prıme Mall Antakya Sanat Galerisi Açıldı

Prıme Mall Antakya Sanat Galerisi Açıldı

Prime Mall Antakya modanın, alışverişin, kültür ve sanatın kalbi olmaya devam ediyor.

25.11.2012 14:52

Antakya halkına her zaman bir alışveriş merkezinden fazlasını sunan Prime Mall alışveriş merkezi, kültür ve sanat alanında da kente yeni bir değer kazandırdı.

Prime Mall alışveriş merkezinde uzun zamandır hazırlıkları devam eden ''Prime Mall Sanat Galerisi'' muhteşem bir sergi kokteyliyle açılışını yaptı. Başarılı sanatçı Ünal Kuş'un resim sergisiyle açılışı yapılan Prime Mall Sanat Galerisi, sanatseverlerin ilgi odağı oldu. Açılışa MKÜ dekanlarından Prof. Dr. Osman Biçer de katıldı. Açılış kurdalesini, AVM Müdürü Tuncay Cingöz, Prof. Dr. Osman Biçer ve sergi sahibi sanatçı Ünal Kuş birlikte kesti. MKÜ öğrencilerinin ve sanat camiasının yoğun ilgi gösterdiği açılış kokteyli, Antakya halkı tarafından da yoğun ilgi gördü.

Alışverişin dışında birçok alanda aktif rol oynayan Prime Mall Antakya, şehre kazandırmış olduğu bu yeni kültürel değerle, kent için ne kadar önemli bir rol oynadığını bir kez daha göstermiş oldu. Prime Mall Antakya, keyifli bir alışverişin yanı sıra sanat dolu bir gün geçirmek isteyen herkese kapılarını açıyor ve tüm Antakya halkını sanat galerisine davet ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Prıme Mall Antakya Sanat Galerisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement