Prof. Dr. Karaaltın Sağlık Turizminde Marka Olabiliriz - Son Dakika
Güncel

Prof. Dr. Karaaltın Sağlık Turizminde Marka Olabiliriz

Prof. Dr. Karaaltın Sağlık Turizminde Marka Olabiliriz

Prof. Dr. Karaaltın Sağlık turizminde marka olabiliriz Plastik cerrah Prof. Mehmet Veli Karaaltın, Hastanenin donanımlı olması belli bir standarda sahip olması gerekiyor.

15.07.2015 11:24

Prof. Dr. Karaaltın Sağlık turizminde marka olabiliriz

Plastik cerrah Prof. Mehmet Veli Karaaltın, Hastanenin donanımlı olması belli bir standarda sahip olması gerekiyor. Türkiye'de ciddi şekilde gelişmiş hastanalerimiz var. Türkiye sağlık turizmiyle marka olabilir dedi.

Acıbadem Üniversitesi Atakent Hastanesi Öğretim Üyesi Prof. Mehmet Veli Karaaltın, İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen '50 Yaş Üzeri Sağlık Fuarı'nda İngilizlere Plastik, Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi alanındaki gelişmeleri anlattı.

SAĞLIK TURİZMİNDE KENDİMİZİ GÖSTERMELİYİZ

Londra Olympia Grand Hall' da gerçekleştirilen '50 Yaş Üzeri Sağlık Fuarı' nda Acıbedem Hastanesi'ni temsilen bir konfernas veren Prof. Mehmet Veli Karaaltin estetik cerrahi alanındaki son gelişmeler hakkında konuştu.

YOLUN BAŞINDAYIZ. ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Sağlık turizminin Türkiye'de çok geliştiğini ve Türkiye'de bunda önder olan kurum ve kuruluşlar olduğuna dikkati çeken Karaaltın, Biz bu yolun başındayız. Önümüzdeki yıllarda bu kulvarda epey ileride olacağız. Tabii buraya gelmek kendinizi anlatmak gerekiyor. Dünyadaki hastalar sizi tanıyor ve ülkeniz marka oluyor. Bu yolda bir katkım olursa çok memnun olacağım. Tabii sanayi önemli ama sağlık da çok önemli. Tıp logosu altında ülkenin marka değeri yükseliyor dedi.

HEKİMLERİMİZİ DÜNYA MARKAZI YAPMALIYIZ!

Sağlık turizmini, ülkenin sınırları dışında başka uluslardan hastaları getirerek, kendi ülkemizin sağlık altyapısını kullanarak tedavi etmek olarak ifade eden Karaaltın, dünyada marka olmak için her aşamada ehil olunması gerektiğinin altını çizerek sözlerini şöyle sürdürdü, Hastanenin donanımlı olması belli bir standarda sahip olması gerekiyor. Türkiye'de ciddi şekilde gelişmiş hastanalerimiz var. Sağlık personelini hekimleri standardize etmek dünya klasmanına getirmek gerekiyor. Bu iki konuda yeterince yol aldık ancak hemşire ve yardımcı personel konusunda da ilerlemeler olacak. Yolun başındayız hastayı almak yetmiyor marka olmanız gerekiyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Prof. Dr. Karaaltın Sağlık Turizminde Marka Olabiliriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement