Psikiyatristler Merinos AKKM'de Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Psikiyatristler Merinos AKKM'de Buluşuyor

Psikiyatristler Merinos AKKM\'de Buluşuyor

Türkiye Psikiyatri Derneği tarafından her yıl düzenlenen 'Ulusal Psikiyatri Kongresi'nin 48.'si Ekim ayında Bursa Merinos AKKM'de gerçekleştirilecek.

28.08.2012 15:54  Güncelleme: 15:53

Türkiye Psikiyatri Derneği'nin düzenlediği ve BURKON tarafından organize edilen 'Ulusal Psikiyatri Kongresi'nin 48.'si, 8-13 Ekim tarihleri arasında Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde (Merinos AKKM) gerçekleştirilecek.

Türkiye Psikiyatri Derneği´nin 46.'sını İzmir'de, 47.'sini ise geçen yıl Antalya'da düzenlediği 'Ulusal Psikiyatri Kongresi'nin 48.'si bu yıl Bursa'da yapılacak. 8 ile 13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan '48. Ulusal Psikiyatri Kongresi'nde, Merinos AKKM'nin tüm toplantı ve seminer salonları kullanılacak. 5 gün boyunca psikiyatri alanında yurtiçi ve yurtdışından katılacak yüzlerce uzmanla birlikte, şiddet konulu ana tema ile ilgili toplantıların yanı sıra klinik psikiyatri, psikoterapiler, biyolojik psikiyatri ve 'psikiyatri ve sanat' başlıklarında çok sayıda oturum düzenlenecek.

Merinos AKKM Genel Koordinatörü Semih Pala, "Bursa olarak ulusal ve uluslararası kongreleri Bursa'da yapabilmek için çok çalışmamız gerekiyor. Bursa'nın uluslararası alanda tanıtımı ve pazarlanması için Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Merinos AKKM olarak yoğun çalışmalar içerisinde bulunuyoruz" dedi.

Pala, '48. Ulusal Psikiyatri Kongresi'nin de kentin tanıtımına katkı sağlayan önemli organizasyonlardan biri olacağına inandığını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Psikiyatristler Merinos AKKM'de Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement