Pupa Açılış Serisine Mersin'den Başladı - Son Dakika
Güncel

Pupa Açılış Serisine Mersin'den Başladı

Pupa Açılış Serisine Mersin\'den Başladı

Pupa'nın 8. Mağazası, Pupa Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ölken ve Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın katıldığı bir etkinlikle Mersin'de açıldı.

05.05.2014 13:42  Güncelleme: 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin mağazasının ardından Mayıs ayı içinde Bursa, Gaziantep, İzmir ve Adana'da da yeni mağazalar açacak olan Pupa'nın toplam mağaza sayısı 12'ye, faaliyette olduğu il sayısı ise 9'a yükselecek…

Türkiye'nin en geniş "Apple Yetkili Satış Noktası" (Apple Premium Reseller - APR) ağına sahip olan Pupa, Mayıs ayında 5 haftada 5 farklı ilde 5 yeni Apple Yetkili Satış Noktası açılış serisine Mersin'den başladı. Pupa, Türkiye çapındaki 8. Mağazasını, Forum Mersin AVM'de, Pupa Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ölken ve Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın katılımı ile açtı. Açılış etkinliğinde kurdeleyi Yılmaz Vural kesti.

Pupa Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ölken, Mersin'de APR açmaya karar verirken nüfus, eğitim, endüstriyel gelişmişlik düzeyi…gibi kriterlerin göz önüne alındığını, bu kriterler açısından Mersin'in uygun bir lokasyon olduğunu ve Pupa'nın Mersin'de hızlı bir gelişme beklediğini söyledi.

Mersin mağazası açılışının ardından 10 Mayıs'ta Bursa, 17 Mayıs'ta Gaziantep, 24 Mayıs'ta İzmir ve 31 Mayıs'ta Adana'da yeni mağaza açılışları yapılacağını belirten Ölken, "Böylece Pupa'nın toplam mağaza sayısı 7'den 12'ye, faaliyette olduğu il sayısı da 4'den 9'a yükselecek, topla mağaza alanımız 1.600m2'ye ulaşacak. Pupa'nın 'Mükemmel mağazalarda mükemmel müşteri deneyimi' ilkesini Türkiye'nin farklı noktalarına taşıyacağımız için mutluyuz" dedi.

Mersin mağazasında en yeni Mac, iPad, iPhone, iPod ürünleri ve aksesuarları teknoloji tutkunlarının beğeni ve deneyimine sunulacak; tecrübeli ve uzman Pupa kadrosu Apple severlere ürünler hakkında bilgi verecek. Mağazadan alış veriş yapanlar, Pupa demi çerçevesinde Pupa'nın Apple ürünleri eğitim programından da yararlanabilecek.

Pupa her yeni mağaza açılışında olduğu gibi Mersin mağazası açılışında da büyük indirimler ve şaşırtıcı fırsatlarla teknoloji tutkunlarını sevindirdi. Yeni mağazanın açılışında iPad 599 TL, iPhone 5s 1.999 TL, MacBookise 2.299 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Ölken, açılışa özel fırsatların bir hafta daha devam edeceğini, değişik zamanlarda farklı fırsatların Mersinlilere sunulacağını söyledi.

Açılışa katılan Mersinliler bir yandan Apple ürünlerini inceleyip alış veriş yaparken, bir yandan da DJ Volkan Uça önderliğindeki iRitmo ekibinin iPad'ler ile sergilediği müzik performansına eşlik eden canlı keman dinletisi, Mersinli dans ekibinin özel şovları ve elma şekeri ikramıyla keyifli saatler geçirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pupa Açılış Serisine Mersin'den Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement