PwC Türkiye Yeni Ortaklarıyla Büyümesini Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

PwC Türkiye Yeni Ortaklarıyla Büyümesini Sürdürüyor

PwC Türkiye Yeni Ortaklarıyla Büyümesini Sürdürüyor

Hizmet verdiği alanlarda lider konumunu sürdüren PwC Türkiye'nin dört yeni ortağı açıklandı.

09.10.2012 13:47

Denetim Hizmetleri'nden Cihan Harman, Vergi ve Mali Hukuk Hizmetleri'nden Nilgün Serdar Şimşek ve Serhat Onan PwC Türkiye'deki görevlerine şirket ortakları olarak devam edecekler. Oktay Aktolun ise finans, bilgi teknolojileri ve risk yönetimi alanlarındaki 23 yılı aşkın tecrübesi ve birikimiyle, şirket ortağı ve Risk, Süreç ve Teknoloji Hizmetleri lideri olarak PwC Türkiye'ye katıldı.

PwC'nin küresel düzeyde uyguladığı kriterleri yerine getirerek şirket ortaklığına atanan PwC Türkiye'nin yeni ortakları farklı uzmanlık alanları ve sektörlerdeki tecrübeleri ile Türk iş dünyasına hizmet sunmaya devam edecekler.

Uluslararası finansal raporlama standartlarında uzmanlaşmış olan Cihan Harman finansal raporlama danışmanlığı alanında müşterilere hizmet vermeye devam ederken Nilgün Serdar Şimşek Mali Hukuk Hizmetleri Liderliğini üstlendi. Serhat Onan ise telekomünikasyon ve bilişim sektörlerindeki uzmanlığı ile Vergi Hizmetleri'ne güç katacak.

Risk, Süreç ve Teknoloji Hizmetler lideri olarak PwC Türkiye'ye katılan Oktay Aktolun ise, uzun yıllara dayanan birikimi ve tecrübesi ile risk yönetimi, iş süreç ve performanslarının iyileştirilmesi gibi alanlarda ortaya çıkan ihtiyaçları doğrultusunda şirketlerin kurumsallaşma süreçlerine destek olacak.

Türk iş dünyasının ihtiyaçlarına inovatif bir yaklaşımla ve sahip oldukları yeteneklerle müşterilerinin başarılarına destek olduklarına belirten PwC Türkiye Başkanı Cansen Başaran Symes, "Yeni şirket ortaklarımızla birlikte iş dünyası için değer yaratabileceğimiz fırsatları görerek, müşterilerimizin artan ihtiyaçlarını karşılayacağımız hizmetleri sunma yetkinliğimiz daha da arttı" dedi.

Müşterilerine en yüksek kalitede sağladıkları hizmeti sürdürebilmek için PwC sahip olduğu yeteneklere ve çeşitliliğe sürekli yatırım yapıyor. Her zaman geleceğe odaklandıklarını ve farklı yetenekleri ortaya çıkarmanın kendileri için öncelikli olduğunu söyleyen Cansen Başaran Symes şunları dile getirdi: "Şirketimizin geleceğini şekillendirmede önemli rol oynayacak olan yeni liderlerimizle, PwC iş dünyasının değişim ajandasına odaklı hizmetler geliştirmeye devam edecektir."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel PwC Türkiye Yeni Ortaklarıyla Büyümesini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement