Ragıp Berk Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Ragıp Berk Seçim Sonuçları

Ragıp Berk Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Kırklareli Babaeski belediye başkan adayı olan Ragıp Berk isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:12

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Kırklareli Babaeski belediye başkan adayı olan Ragıp Berk isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Kırklareli Babaeski ilçesinde toplam 8 aday ile yarışan Ragıp Berk isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti Kırklareli Babaeski adayı Ragıp Berk kimdir? İyi Parti Kırklareli Babaeski adayı Ragıp Berk yüzde kaç oy aldı?

Ragıp Berk Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti Kırklareli Babaeski belediye başkan adayı olarak gösterilen Ragıp Berk Babaeski ilçesinde % 7,80 oranında oy almıştır. Babaeski ilçesinde % 7,80 oranında oy olan Ragıp Berk adlı İyi Parti adayı toplamda 1.427 adet oy sayısına ulaştı.

Ragıp Berk Kimdir?

Ragıp Berk Seçim Sonuçları

Kırkareli'nin Babaeski ilçesinde 1987 yılında doğan Ragıp Berk, ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Babaeski İlçesi'nde tamamladı. Eskişehir Anadolu Universitesi Halkla İlişkiler Bölümünü bitirdi. İki dönem Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Uyeliği görevlerinde bulundu. Berk, Babaeski Belediye meclis üyeliği görevine devam etmektedir.

Kırklareli Babaeski ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Ragıp Berk Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement