'Ramazan Ayı Boyunca Birlikteyiz' - Son Dakika
Güncel

'Ramazan Ayı Boyunca Birlikteyiz'

\'Ramazan Ayı Boyunca Birlikteyiz\'

Ordu Belediyesi, İftar Çadırının yanı sıra, Atatürk Anıtı önünde organize ettiği ve birbirinden güzel etkinliklerin yer aldığı Ramazan Programı ile büyük taktir topladı.

10.07.2013 23:57  Güncelleme: 09:37

Ordu Belediyesinin hizmete açtığı İftar Çadırında her akşam yaklaşık 1500 kişiye yemek veriliyor.

Vali Kenan Çiftçi, CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, Garnizon Komutanı J. Albay Şeref Çakmak, Başkan Seyit TORUN ve protokol üyelerinin de katıldıklarını iftar yemeği İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu'nun iftar duası ile başladı. Protokolün vatandaşlarla birlikte oruç açtığı İftar Yemeğinin ardından, Başkan Seyit Torun basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Ordu Belediyesi tarafından hayırsever işadamlarının katkıları ile Ramazan ayı boyunca her akşam 1500 kişiye yemek verileceğini söyleyen Başkan Seyit TORUN, destek veren herkese teşekkür etti. İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Başkan Seyit TORUN, toplumsal olarak bu manevi günlerde herkesin birbirine destek vermesi gerektiğini, yoksulun yoksulluğunu, dertlinin derdini unutması için dayanışma içinde olunmasının dinimizin temelini oluşturduğunu söyledi. İftar çadırına sadece ihtiyaç sahiplerinin değil, toplumun her kesiminden insanların; zengini, makam ve mevki sahibi ve genci-ihtiyarı ile katıldığına dikkat çeken Başkan Seyit TORUN, "Soframıza renk katan tüm hemşerilerimize de teşekkür ediyorum" dedi.

İftar yemeğinin ardından Atatürk Parkında hazırlanan Ramazan Etkinlerinin bulunduğu alana geçen Başkan Seyit Torun burada hazırlanan programı Ordulularla birlikte takip etti.

Bu yıl Ramazan ayında geçmiş yılların geleneklerini yansıtan ve Ramazan ayına mahsus etkinlikleri kent merkezine daha yakın bir yer olan Atatürk Parkında gerçekleştiren Ordu Belediyesi, 20 adet feshane evi ile çevrelenen Atatürk Anıtının bulunduğu alanı etkinlikler için hazır hale getirdi.

Dün akşam yoğun bir kalabalık önünde ilk akşamın etkinlikleri halkın beğenisine sunulurken, sırasıyla; Animasyon gösterileri, Ateş Baz gösterisi, Hacivat ve Karagöz gösterisi ile devam eden program "Gece Yolcuları"nın konseri ile son buldu.

Çocuklar için de özel animasyonların da yer aldığı programda Başkan Seyit Torun bir konuşma yaparak, organizasyonda emeği olan ve etkinliklere ilgi gösteren herkese teşekkür etti. "Gece Yolcuları" sanatçılarına çiçek vererek teşekkür eden Başkan Seyit Torun, Ordu Belediyesinin halkla içi içe ve halkın yanında olmaya devam edeceğini, Ramazan ayını yaşadığımız bu özel günlerde insanların hayatını renklendirmek için aralıksız çalışmayı sürdüreceklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Ramazan Ayı Boyunca Birlikteyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement