Ramazan Bayramı Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Ramazan Bayramı Kutlandı

Ramazan Bayramı Kutlandı

Ramazan Bayramı nedeniyle 08.08.2013 tarihinde, sabah saat 11:00'de Valilik binası üst salonunda kabul edilen halkın bayramı Vali Vekili Sayın Ömer Faruk ATEŞ tarafından kutlandı.

11.08.2013 12:44

Bayramlaşma programına Vali Vekili Sayın Ömer Faruk ATEŞ, Kastamonu Milletvekilleri Hakkı KÖYLÜ, Mustafa Gökhan GÜLŞEN, Emin ÇINAR, Kastamonu Eski Milletvekili Musa SIVACIOĞLU, Belediye Başkan Vekili Bahri YAVUZ, İl Jandarma Komutanı Tevfik ANZERLİOĞLU, Ak Parti İl Başkanı Metin ÇELİK, İl Emniyet Müdürü Vekili Eşref KÜÇÜK, İl Müftüsü Dursun Ali ŞEKER ve çok sayıda daire ve kurum amirleri katıldı.

Valilik binasında halkın da yoğun katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma programı İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, T.Harp Malulu Gaziler Şehit Dul ve Y.D.Şb. Bşk, T.Harp Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şb. Bşk. Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi, Çocuk Yuvası, Huzurevi ve son olarak da Erkek Yetiştirme Yurdu ziyaretleri ile devam etti.

Bayramlaşmak üzere Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine geçen Vali Vekili Sayın Ömer Faruk ATEŞ, hastaları ve çalışanların bayramlarını tek tek kutlayarak hastalara acil şifalar dileğinde bulundu.

Vali Yardımcısı Sayın Ömer Faruk ATEŞ ve beraberindeki heyetin Çocuk Yuvası ziyaretinde çocuklarla bayramlaşıp bir süre sohbet etti. Huzurevi ziyaretinde ise yaşlıların sağlıkla problemlerinin olup olmadığını istek ve dileklerinin bulunup, bulunmadığını sorarak sağlıklı daha nice bayramlar geçirmeleri dileğinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ramazan Bayramı Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement