Ramazan Eğlenceleri Şehitlik'teki Gösteri ile Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Ramazan Eğlenceleri Şehitlik'teki Gösteri ile Sona Erdi

Ramazan Eğlenceleri Şehitlik\'teki Gösteri ile Sona Erdi

Organik Sanat Tiyatrosu tarafından hazırlanan eğlencelerde izleyenler yine yarışmalar, gösteriler ve orta oyunları ile keyifli dakikalar geçirdi.

26.07.2013 15:05

Keşan Belediyesi'nin eski Ramazanları unutturmamak adına düzenlediği ve başta çocuklar olmak üzere Keşanlı vatandaşlar tarafından büyük beğeni ile izlenen Ramazan eğlencelerinin sonuncusu, 26 Temmuz 2013 Perşembe akşamı Şehitlik Parkı'nda gerçekleştirildi.

Saat 22.00 sıralarında başlayan ve Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan'ın da izlediği gösterilerin sonuncusunu da yaklaşık 500 kişi beğeni ile izledi.

Program sırasında sahneye gelerek bir konuşma yapan Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, "Ramazan eğlencelerinin son akşamındayız. Umarım şehrimizin değişik park ve yerlerinde yaptığımız gösterilerden memnun kalmışınızdır. İzmir'den bizler için gelen Organik Sanat Tiyatrosu ekibine teşekkür ediyoruz. Kendilerine sanat yaşamlarında nice başarılar diliyoruz. Herkesin Ramazan Ayı'nın çok güzel geçmesini diliyorum. Nice beraber ve güzel Ramazanlar geçirelim." dedi.

Özcan konuşmasının ardından Organik Sanat Tiyatrosu Ekibi'nden Volkan Çuha ve Ekip Adına Merve Özbay'a plaket takdim etti.

Organik Sanat Tiyatrosu Ekibi sanatçıları da Keşan'da bulunmaktan ötürü çok mutlu olduklarını aktardı ve ilçede bulunmalarını sağlayan başta Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan ve ekibine teşekkür etti.

Ramazan eğlencelerinin son gece etkinlikleri, programı izleyenler ve tiyatro ekibinin müzik eşliğinde oynaması ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ramazan Eğlenceleri Şehitlik'teki Gösteri ile Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement