Ramazan'ın Tadı Forum İstanbul'da Çıkar - Son Dakika
Güncel

Ramazan'ın Tadı Forum İstanbul'da Çıkar

Ramazan\'ın Tadı Forum İstanbul\'da Çıkar

"Nerede o eski Ramazan'lar" diyenler, bu yıl Ramazan'ın keyfini Forum İstanbul'un birbirinden eğlenceli etkinlikleriyle çıkarıyor.

23.07.2013 16:30  Güncelleme: 16:33

Forum İstanbul, Ramazan ayı boyunca düzenlediği etkinlikler kapsamında , 27 Temmuz tarihinde A La Franga Grubu'nu ağırlamaya hazırlanıyor. Ramazan ayı ve Şeker Bayramı boyunca süren açık hava film gösterimlerine ise 2013 yılının en eğlenceli romantik filmlerinden Romantik Komedi 2 – Bekârlığa Veda ile devam ediyor.

'A La Franga' bir konsere davetlisiniz

Türk Sanat Müziği'nden Sting ya da Stevie Wonder'ın şarkılarına kadar geniş bir repertuara sahip A La Franga, 27 Temmuz tarihinde saat 21.30'da Forum İstanbul sahnesinde olacak! Forum İstanbul'da Ramazan'ın son konserini 27 Temmuz Cumartesi akşamı, Doğu ve Batı kültürünün enstrümanlarını kullanarak farklı kültürlerin melodilerini birleştiren A La Franga Grubu verecek.

Ziyaretçiler, Türk Sanat Müziği eserlerinden Sting ya da Stevie Wonder'ın şarkılarına kadar geniş bir repertuara sahip A La Franga ile keyifli ve eğlenceli saatler geçirecek.

Forum İstanbul herkesi A La Franga ile eşsiz müzik ziyafetine davet ediyor.

Romantik Komedi 2 Forum İstanbul Açıkhava Sineması'nda

Açık havada, çimlerin üzerinde minder ve puflara yerleşip en sevilen yerli filmleri izlemeye ne dersiniz? Türk sinemasının son dönemde komedi ile aşkı buluşturan en güzel örneklerinden 'Romantik Komedi 2'yi kaçırmamak için önce Forum İstanbul'a alışverişe, sonra 26-27 Temmuz'da Forum İstanbul Açıkhava Sineması'na davetlisiniz.

Kadın ve erkek ilişkilerini esprili bir dille anlatan 'Bekârlığa veda' konseptindeki Romantik Komedi 2, seyircilere yine aşk tadında eğlenceli bir film sunuyor. Sadece ilk üç gününde 328.534 kişi tarafından izlenen ve vizyonda kaldığı 18 hafta boyunca 1.507.603 kişiye ulaşan Romantik Komedi 2 - Bekârlığa Veda, 26-27 Temmuz tarihlerinde saat 21.15'te Forum İstanbul Açıkhava Sineması'na konuk oluyor.

Açık havada sinema keyfi, Ramazan boyunca ve bayramda da devam ediyor…

Forum İstanbul mağazalarından 12 Temmuz-10 Ağustos arasında yapacağınız 25 TL değerindeki alışveriş fişinizle sinema davetiyenizi alarak, Ramazan ayı boyunca her Cuma-Cumartesi ve Şeker Bayramı akşamlarında yaşanacak açık hava sinema keyfine ortak olabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ramazan'ın Tadı Forum İstanbul'da Çıkar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement