``Ramazan Pidesine Zam Yok` - Son Dakika
Güncel

``Ramazan Pidesine Zam Yok`

``Ramazan Pidesine Zam Yok`

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, pide fiyatları ile ilgili yaptığı basın toplantısında, ramazan pidelerinde zammın olmayacağını bildirdi.

10.07.2013 21:25

Bilecik Belediye Başkanlığı Encümen Salonunda, Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun ve fırıncılar ile birlikte düzenlenen toplantıda konuşan Başkanımız Selim Yağcı, Ramazan ayının tüm Bilecikliler için hayırlara ve güzelliklere vesile olmasını dileyerek, şunları kaydetti:

``Bugünkü basın toplantımızın asıl amacı Ramazan-ı Şerif ile eş değer olan ve olmazsa olmaz unsuru olan Ramazan pidelerinin fiyatı hakkında vatandaşımızı bilgilendirmektir. Ayrıca Bilecik Belediyesi olarak fırıncılarımıza bu fedakarlıklarından dolayı bir teşekkür etme vesilesidir. Bu teşekkürü halkımızla da paylaşmak istiyoruz. Maalesef, insanların dönem dönem menfaatleri çatışma içerisinde oluyor. Kamu kurumu ve idareciler olarak bunu dengeleme noktasında oluyoruz. Bilecik'te bu sene pide fiyatları konusunda, Bilecik TSO'nun organizasyonu ile Bilecik'te bulunan fırıncıların talepleri ve halkın istekleri göz önünde bulundurarak toplantılar yapıldı. Bu toplantılarda, pide fiyatlarının değiştirilmemesi ve geçen sene olduğu gibi devam etmesi kararı alındı. Bu karar bizleri ve vatandaşlarımızı son derece memnun eden bir olaydır. Yani, 350 gram pide 1 TL'den halkımızın hizmetine sunulacaktır. Ben bu anlamda bu organizasyonu gerçekleştirdikleri için Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun ve tüm yönetime çok teşekkür ediyorum. Halkımıza kaliteli ve ucuz pideyi sunacak olan Bilecik'teki fırıncılarımıza teşekkür ediyorum. Rakamsal olarak fiyatlar tam istenilen olmasa bile dualar ile bereketin daha da artacağını düşünüyorum. Bundan sonraki çalışmalarımız da el birlik içerisinde devam edecektir" dedi.

Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun ise konuşmasında şunları söyledi; "Geçtiğimiz hafta Meclis Toplantısında fırıncılarımızın vermiş olduğu fiyat teklifini görüştük. Yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde 350 gram pidenin 1 TL'ye satılması kararlaştırıldı. Fırıncıların ilk talepleri 250 gram pide 1 TL'ye, 350 gram pide ise 1,5 TL'ye satılması istemişti. Ancak biz vatandaşlarımızı düşünerek böyle bir karar aldık. Aldığımız bu karar, Bileciklilere hayırlı olsun.``

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ``Ramazan Pidesine Zam Yok` - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement