Reklamlardan Filmlere - Son Dakika
Güncel

Reklamlardan Filmlere

Reklamlardan Filmlere

"Dila Hanım" dizisindeki "İhsan" karakteriyle başarılı oyunculuğunu Uzakdoğu'dan sonra Türkiye'de sergileyen Can Nergis, şimdi Ortadoğu'luların kalbini fethetmeye hazırlanıyor.

28.08.2013 14:32

CAN'LANMA ZAMANI!..

Uzakdoğu'da yaklaşık on yıl boyunca gerçekleştirdiği başarılı reklam, film ve dizilerden sonra Türkiye'ye dönen ve reyting rekorları kıran dizi "Dila Hanım"da dikkatleri üzerine çeken Can Nergis, yerli ve yabancı yapımcıların gözdesi haline geldi.

Yakışıklı oyuncu, Ortadoğu'da başlayacak bir reklam kampanyası için anlaşma imzaladı. Ünlü bir sabun markasının yüzü olmayı kabul eden Can Nergis'in görüntüleri bir sene boyunca; Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn Umman, Katar, Kuveyt, Lübnan, Ürdün, Mısır, Marokko, Irak ve Suriye televizyonlarında ve açık hava mecralarında yayınlanacak.

Sinema filmlerine de sıcak bakan başarılı oyuncu, iki ayrı senaryo üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Ünlü bir Alman yönetmen tarafından Türkiye'de çekilecek filmin üç ana karakterinden biri olması teklif edilen Can Nergis, diğer filmde ise muhafazakar bir partiden belediye başkanı olan genç bir politikacıyı canlandıracak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Reklamlardan Filmlere - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement