Remzi Alan'a BESOB'tan Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Remzi Alan'a BESOB'tan Ziyaret

Remzi Alan\'a BESOB\'tan Ziyaret

Başkan Aşanel Müdür Alan'ın yeni görevinde başarılı olacağına inançlarının tam olduğunu söyledi.

16.01.2012 10:19

Remzi Alan'ın Balıkesir Halk Bankası Bölge Müdürlüğüne atanması nedeni ile BESOB Başkanı Mesut Aşanel ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Göreve yeni atanan Bölge müdürü Remzi Alan'a başarılar dileyen Başkan Aşanel Müdür Alan'ın yeni görevinde başarılı olacağına inançlarının tam olduğunu söyledi.

"İl bazında nüfus sayısına göre esnafı fazla olan iliz"

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları odalar Birliği Başkanı Mesut Aşanel,Başkan Yardımcıları Necdet Erkan,Kazım Acvı,yönetim kurulu üyeleri Fehmi Erdem,Ahmet Dut,Hayati Seçen ,Ali Acar,Hayri Özden,Abdullah Öztemel ve Genel Sekreter Hüseyin Saran ziyarette yer aldılar. Başkan Aşanel " İl bazında nüfus sayısına göre esnafı fazla olan iliz. Müdür Alan'a krediler müjdesini verirseniz çok memnun oluruz " şeklinde konuştu.

Halk Bankası kosgeb'te aracılık yapıyor

Remzi Alan'ın Balıkesir Halk Bankası Bölge Müdürü Remzi Alan mevcut limitlere sınırlama getirildi.Ama bundan sonra mevcut büyüme ile krediler yüzde 20 ler de artış olabilir .Krediler sorun değil önemli olan büyümenin sürdürebilir olasıdır.KOSGEB devam edecek.Kredi çeşitleri arttırıldı. KOSGEB şimdilik iyi gidiyor. KOSGEB teki amaç biz aracılık yapıyoruz.Düşük faizle ödüllendirme ihracat imalatı destekleme ,esnaf Türkiye'nin en düşük faizli kredisini kıllanıyor dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Remzi Alan'a BESOB'tan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement