Reyhanlı'da Patlamalar: 42 Ölü, 100 Yaralı (5) - Son Dakika
Son Dakika Logo

Reyhanlı'da Patlamalar: 42 Ölü, 100 Yaralı (5)

Reyhanlı\'da Patlamalar: 42 Ölü, 100 Yaralı (5)
11.05.2013 22:41

Reyhanlı'da PATLAMALAR.

Reyhanlı'da PATLAMALAR: 42 ÖLÜ, 100 YARALI (5)

3 YAŞINDAKİ ÇOCUKTA ÖLDÜ

Reyhanlı'daki patlamalarda 44 yaşındaki Nadire Kuvvet ile 3 yaşındaki yeğeni Fatma Erboz'un yaşamını yitirdikleri belirtildi. Patlamanın yaşandığı belediye binası yakınındaki bir avukatlık bürosunda sekreter olarak görev yapan ve Nadire Kuvvet'in temizlik yaparken öldüğü, babası Karaman'da uzman çavuş olan yeğeni Fatma Erboz'un da yanında bulunduğu öğrenildi.

Patlamada yaralı kurtulan ve nakliyecilik işiyle uğraşan Mehmet Ceyhan, işyerinde otururken patlama olduğunu ve patlamada 33 yaşındaki oğlu Ahmet Ceylan ile 45 yaşındaki yeğeni Ahmet Uyar'ın hayatını kaybettiğini, olayın şokunu henüz atlatamadığını söyledi.

Patlamanın yaşandığı yerden otomobiliyle geçtiğini söyleyen Serkan Reşit Çevik ise "Patlamayla birlikte aracım alev aldı. Aracın ön camını kırarak dışarı çıktım. Ama aracım tamamen yandı" dedi.

HASTANEYE AKIN ETTİLER

Saldırıda yaşamını yitirenlerin yakınları Reyhanlı Devlet Hastanesi'ne akın etti. 43 kişinin öldüğü bombalı saldırıda, 71 yaşındaki Hulusi Temur, 69 yaşındaki Fehmi Karaca, 33 yaşındaki Ahmet Okyay, Mustafa Yetinç ve Azize Yumuşak'ın da yaşamlarını yitirdiği belirtildi. Hastane önünde jandarma kuvvetleri de yoğun önlemler aldı. - Hatay/ Reyhanlı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Reyhanlı'da Patlamalar: 42 Ölü, 100 Yaralı (5) - Son Dakika


Advertisement