Reyhanlı'da Top Mermisinin Düştüğü Köy Tedirgin - Son Dakika
Son Dakika Logo

Reyhanlı'da Top Mermisinin Düştüğü Köy Tedirgin

Reyhanlı\'da Top Mermisinin Düştüğü Köy Tedirgin
06.12.2012 14:45

Dün saat 21.30 sıralarında Suriye'den atılan top mermisi, Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ne bağlı Bükülmez Köyü'nde Galip Cüneydioğlu'nun tarlasına düştü.

Dün saat 21.30 sıralarında Suriye'den atılan top mermisi, Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ne bağlı Bükülmez Köyü'nde Galip Cüneydioğlu'nun tarlasına düştü. Köye yaklaşık bir kilometre uzaklıktaki tarlada top mermisinin düştüğü yerde yaklaşık 10 metre çapında, 5 metre derinliğinde çukur oluştu. Bükülmez Köyü Muhtarı Hasan Dolgun, çiftçi Galip Cüneydioğlu ve köylü vatandaşlar, sabah saatlerinde top mermisinin düştüğü yeri inceledi.

Top mermisinin okula yaklaşık 900 metre uzaklıkta olduğunu söyleyen Bükülmez Köyü Muhtarı Hasan Dolgun, "Gece çok şiddetli bir patlama oldu. Hepimiz çok korktuk. Ama herkesin panik yapmaması için çaba gösterdim" dedi.

7 YARALI GETİRİLDİ, 1'İ ÖLDÜ

Öte yandan Suriye'nin İdlip kentindeki çatışmalarda yaralanan 7 Suriyeli, Cilvegözü Sınır Kapısı'na getirildi. Ambulanslarla alınan yaralılar Reyhanlı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralılar arasında 1 yaşındaki çocuk, hastanede hayatını kaybetti. Durumu ağır olan 2 Suriyeli ise Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralı Suriyelilerin yakınları, İdlib'in köy ve kasabalarında çok şiddetli çatışmaların devam ettiğini ileri sürdü. Bazı yaralıların da ambulanslara alınırken, zafer işareti yapması dikkat çekti. - Hatay/ Reyhanlı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Reyhanlı'da Top Mermisinin Düştüğü Köy Tedirgin - Son Dakika


Advertisement