"Running Clinic" Semineri 15 Haziran'da - Son Dakika
Güncel

"Running Clinic" Semineri 15 Haziran'da

"Running Clinic" Semineri 15 Haziran\'da

Dr. Jason Karp, Hillside'ın düzenleyeceği "Running Clinic" semineri için ilk kez Türkiye'de!

09.06.2014 11:55  Güncelleme: 22:17

Son dönemin en trend egzersizlerinden olan koşunun, doğru yöntemlerle, bilinçli bir şekilde, uzman eğitmenler eşliğinde yapılması büyük önem taşıyor. Dünyada büyük ilgi gören, koşu fizyolojisi ve psikolojisi ile ilgili teorik bilgilerin verildiği, uygulamalı bir antrenmanın da yapıldığı "Running Clinic" seminerlerinin ilki Türkiye'de 15 Haziran Pazar günü Hillside City Club tarafından düzenleniyor. 2011 IDEA Yılın Personal Trainer'ı seçilen, "Running a Marathon For Dummies" gibi çok satılan koşu kitaplarının yazarı Dr. Jason Karp, tüm koşu tutkunlarının katılabileceği "Running Clinic" seminerinde koşu hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyenlerle buluşacak. ENKA Spor Kulübü'nde düzenlenecek, sınırlı sayıda kontenjanı bulunan bu özel seminere katılmak isteyenlerin, bir an önce Hillside City Club'ları arayarak rezervasyon yaptırmaları gerekiyor.

Dünyadaki spor trendlerinin Türkiye'deki öncüsü Hillside City Club, maratona hazırlanmak, koşu hakkında kapsamlı bilgi sahibi olmak isteyen koşu meraklılarını özel bir platformda buluşturuyor. Dünyada büyük ilgi gören, koşu fizyolojisi ve psikolojisi ile ilgili teorik bilgilerin verildiği, uygulamalı bir antrenmanın da yapıldığı "Running Clinic" seminerlerinin ilki Türkiye'de Hillside City Club tarafından düzenleniyor. Dünyaca ünlü koşu fizyoloğu Dr. Jason Karp tarafından verilecek, herkesin katılabileceği "Running Clinic" semineri 15 Haziran Pazar günü ENKA Spor Kulübü'nde yapılıyor. Sınırlı sayıda kontenjanı bulunan "Running Clinic" seminerine katılmak isteyenlerin, bir an önce Hillside City Club'ları arayarak rezervasyon yaptırmaları gerekiyor.

Karp'ın, maratonda psikoloji, koşuda en çok dikkat edilmesi gerekenler, tercih edilmesi gereken ekipmanlar, en çok görülen sakatlıklar ve bu konuda alınabilecek önlemler, koşu antrenmanlarında beslenme gibi birçok başlık altında detaylı bilgiler vereceği bu seminerde uygulamalı bir antrenman da yapılacak. Koşuyla ilgilenenlerin heyecanla beklediği bu seminer, dünyaca ünlü koşu uzmanından önemli tüyolar almak isteyenleri buluşturacak.

2014 Fitness, Spor ve Beslenme Komite Liderliği Ödülü'nün sahibi Dr. Jason Karp ayrıca, Türkiye'de olduğu süre boyunca, Hillside Sports Team'e de özel eğitimler verecek. Hillside Sports Team, Türkiye'de ilk kez profesyonel koşu antrenörlüğü sertifikasına sahip ekip olacak. Başlangıç, orta ve ileri seviyede koşu programları hazırlayarak, koşu profesyonelleri yetiştirecek olan Hillside Sports Team, bilgilerini maratona hazırlanan uzmanlarla da paylaşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Running Clinic' Semineri 15 Haziran'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement