Runtalya'da "Engelsiz" Zafer - Son Dakika
Güncel

Runtalya'da "Engelsiz" Zafer

Runtalya\'da "Engelsiz" Zafer

Hafta sonu Antalya'da gerçekleştirilen Runtalya Maratonu'na Bağcılar Belediyesi Spor Kulübü'nün engelli sporcuları damga vurdu.

04.03.2013 13:48

Hafta sonu Antalya'da gerçekleştirilen Runtalya Maratonu'na Bağcılar Belediyesi Spor Kulübü'nün engelli sporcuları damga vurdu. Bağcılarlı sporcular, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da rakipleriyle değil, birbirleriyle yarıştı. Hem erkekler, hem bayanlar kategorisinde 1. ve 2.'lik Bağcılar'a geldi.

Bağcılar Belediyesi Spor Kulübü engelli sporcuları bu yıl da Runtalya'da birinciliği kaptırmadı. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Bağcılarlı sporcular birincilik ve ikinciliği kaptırmadı. Bu yıl 8'incisi düzenlenen Runtalya Maratonu'na katılan Ömer Cantay, Birol Kamar, Hamide Kurt ve Zübeyde Süpürgeci geçtiğimiz yıl olduğu bu yıl da birincilik ve ikinciliği kaptırmadı. Adeta birbirleriyle yarışan sporculardan erkekler kategorisinde Ömer Cantay 1. Birol Kamar 2. oldu. Bayanlar kategorisinde ise Avrupa Şampiyonu Hamide Kurt Runtalya Maratonu'nu birincilikle tamamladı. Bağcılar Belediyesi'nin bir diğer başarılı sporcusu Zübeyde Süpürgeci ise 2. oldu.

Engellilerin sosyal hayata katılımları için başlatmış oldukları çalışmaların sonuçlarını almaya başladıklarını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Sporcularımızın, ulusal ve uluslararası pek çok turnuvada olduğu gibi Runtalya'dan büyük başarılara imza atmaları bizleri sevindirdi. Bu başarılar, bizim ne kadar isabetli bir çalışma yaptığımızı da gösteriyor. Sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Runtalya'da 'Engelsiz' Zafer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement