Rusya, Ukrayna'da Harkiv bölgesinde Bugrovatka'yı ele geçirdi - Son Dakika
Güncel

Rusya, Ukrayna'da Harkiv bölgesinde Bugrovatka'yı ele geçirdi

Rusya, Ukrayna\'da Harkiv bölgesinde Bugrovatka\'yı ele geçirdi

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'da Harkiv bölgesinde Bugrovatka yerleşim birimini ele geçirdiklerini duyurdu. Rus ordusunun Ukrayna'daki eylemleri hakkında bilgi verilen açıklamada, Rus askeri birliklerinin Ukrayna Silahlı Kuvvetlerine ait insansız hava araç üretim atölyesini vurduğu ve bazı askeri havaalanlarında yakıt, hava araçları ve mühimmat depolarını hedef aldığı belirtildi. Açıklamada ayrıca, Rusya Silahlı Kuvvetlerinin Harkiv bölgesindeki operasyonlarının başarılı olduğu ve Bugrovatka yerleşim birimini kurtardığı ifade edildi.

14.05.2024 18:09

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'da Harkiv bölgesinde Bugrovatka yerleşim birimini ele geçirdiklerini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Rus ordusunun Ukrayna'daki eylemlerine ilişkin bilgi verildi.

Rus askeri birliklerinin Ukrayna Silahlı Kuvvetlerine ait insansız hava araç üretim atölyesini vurduğu aktarılan açıklamada, bunun dışında bazı askeri havaalanlarında yakıt ve hava araçları ile mühimmat depolarının vurulduğu belirtildi.

Rusya Silahlı Kuvvetlerinin Harkiv bölgesindeki operasyonları ile ilgili de bilgi verilen açıklamada, "Rus Kuzey askeri birlikleri aktif eylemleri sonucunda Harkiv bölgesindeki Bugrovatka yerleşim birimini kurtardı ve düşman savunmasının derinliklerine doğru ilerledi." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rusya, Ukrayna'da Harkiv bölgesinde Bugrovatka'yı ele geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement