Saadet Partisi İstanbul Kadın Gençlik Kolları, İslam dinine, gelenek ve göreneklere uygun olmadığı gerekçesiyle bazı televizyon yayınlarını protesto etti.
Sirkeci PTT Merkezi önünde toplanan grup, "Kültür erozyonuna, ahlaki ve manevi çöküntüye hayır" ve "70 milyon ülke evladı narkozlanmış durumdadır" yazılı pankart açtı.
Ellerinde "Ben televizyonda şiddet istemiyorum", "Temiz yayın sahası istiyoruz" ve "Önce ahlak ve maneviyat" yazılı dövizler taşıyan grup, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla kanallarda yayınlanan düzgün programların yıl boyu devam etmesini istedi.
Saadet Partisi İstanbul Kadın Gençlik Kolları Başkanı Kübra Koyun, grup adına yaptığı açıklamada, Saadet Partili kadınlar olarak televizyonlarda yayınlanan ve İslam dinine, gelenek ve göreneklere uygun olmayan programları protesto etmek ve televizyonlardaki yayınların düzeltilmesi için toplanan 37 bin 728 imzayı yetkililere göndermek üzere Sirkeci PTT Merkezi önünde toplandıklarını belirtti.
Basın açıklamasının ardından 3 klasör dosya içerisinde toplanan imzalar ile şikayet dilekçeleri Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), ilgili bakanlık ve müdürlüklere gönderilmek üzere Sirkeci PTT Merkezi'ne teslim edildi. - İstanbul
Son Dakika › Güncel › Saadet Partisi'nden Protesto - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?