Saçları Dökülen Derya: Beni Bu Halde Görünce Gidiyorlar - Son Dakika
Güncel

Saçları Dökülen Derya: Beni Bu Halde Görünce Gidiyorlar

Saçları Dökülen Derya: Beni Bu Halde Görünce Gidiyorlar

Erzurum'da yaşayan 26 yaşındaki Derya Ağdaş'ın 2 yıl önce dökülmeye başlayan saçları nedeniyle evlerine kız bakmaya gelenler kalkıp gidiyor.

18.05.2015 11:38  Güncelleme: 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurumlu 26 yaşındaki Derya Ağdaş'ın 2 yıl önce saçları dökülünce ünlü İtalyan hakem Pierluigi Collina'ya benzedi. Derya Ağdaş, "En çok üzüldüğüm olay, evimize kız bakmaya gelenlerin beni bu halde görünce kalkıp gitmeleri" dedi

Merkez Palandöken İlçesi Karayolları semtinde yaşayan Sediye- Sadrettin Ağdaş çiftinin 6 çocuğundan ikincisi olan Derya Ağdaş'ın saçları 2 yıl önce dökülmeye başladı. Erzurum'da gitmedik doktor bırakmayan genç kızın hastalığına çare bulunamadı. Yapılan tüm tetkik ve muayenelerde hiçbir hastalık bulgusuna rastlanmadığı belirtilen Derya Ağdaş'ın saçı ve kaşlarından sonra dişleri de döküldü.



AYNAYA BAKMAK İSTEMİYORUM

Babasının aldığı peruğu kullanmaya alışamayan Derya Ağdaş'ı en çok kız bakmaya gelenler etkiledi. Bakmaya gelenlerin kendisini saçsız görünce kalkıp gittiğini anlatan Derya Ağdaş, şunları söyledi:

"Aslında saçlarım 10 yıl önce dökülmeye başladı. Ama daha sonra yeniden çıktı. Son 2 yıldır çıkmıyor. Kel kaldım. Ailem ve ben bu duruma çok üzülüyor. Erzurum'da gitmediğim doktor kalmadı. Ama kimse teşhis koyamadı. Babamın aldığı peruğa ise alışamadım. Arkadaşlarım düğüne ve kınaya gittiklerinde aynanın karşısına geçip büyük bir zevkle saçlarını tarıyor. Bu yüzden aynaya bile bakmak istemiyorum. Saçlarımın çıkması için bir mucize bekliyorum."



MEMUR EMEKLİSİ BABA: ÇARESİZİM

Memur emeklisi baba 58 yaşındaki Sadrettin Ağdaş, kızının bu haline çok üzüldüğünü ve her gün ağladığını belirtti. Kızını Erzurum'daki tüm doktorlara götürdüğünü ancak bir çare bulamadıklarını vurgulayan Ağdaş, "Maddi durumum iyi olmadığı için kızımı Ankara, İstanbul'daki hastanelere götüremedim. Kızımın bu haline üzülmekten annesi ile birlikte hasta olduk. Sağlık Bakanlığından tek isteğim kızımın bu hastalığına bir çare bulunması" diye konuştu. - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Saçları Dökülen Derya: Beni Bu Halde Görünce Gidiyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement