Sadece 5 Gün Dayanabildi - Son Dakika
Güncel

Sadece 5 Gün Dayanabildi

Sadece 5 Gün Dayanabildi

Karasu sahilinde boğulma tehlikesi geçiren ve Karasu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Mücahit Coşkun tedavi gördüğü hastanede öldü.

26.05.2013 11:03  Güncelleme: 17:43

Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde 5 gün önce serinlemek için girdiği Karasu sahilinde boğulma tehlikesi geçirmesi nedeniyle Karasu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan 13 yaşındaki Mücahit Coşkun tedavi gördüğü hastanede öldü.

Karasu İlçesi'ne bağlı Küçük Karasu Köyü'nde oturan ilköğretim okulu öğrencisi 13 yaşındaki Mücahit Coşkun, serinlemek için 5 gün önce denize girdi. Dalgalara yenilerek boğulma tehlikesi geçiren Mücahit Coşkun, çevredekiler tarafından sudan çıkartıldıktan sonra olay yerine gelen 112 ekibi tarafından Karasu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastaneye getirildiğinde yaşam fonksiyonları duran Mücahit Coşkun, doktorların yaptığı müdahaleyle yeniden hayata döndürülmüş ambulansla Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne buradan da Kocaeli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülüp tedavi altına alınmıştı. Dün ölen Mücahit Coşkun'un Karasu İlçesi'nde toprağa verileceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sadece 5 Gün Dayanabildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement