Sağlığın Renkleri Projesi Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

Sağlığın Renkleri Projesi Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sağlığın Renkleri Projesi Ödülleri Sahiplerini Buldu

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'ndan Minik Yarışmacılara Tavsiyeler

03.04.2015 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın Lider Tesis Yönetim Şirketi ISS'in, Doğa Koleji ile işbirliği ile hayata geçirdiği "Sağlığın Renkleri" projesi, 2 Nisan Salı günü Bahçelievler Doğa Koleji'nde düzenlenen ödül töreni ile sonuçlarını açıkladı. Proje kapsamında düzenlenen resim, kompozisyon ve yemek yarışmasında dereceye giren minikler ödüllendirilirken, ünlü sağlıklı yaşam uzmanı Prof. Dr. Osman Müftüoğlu sağlıklı beslenme önerileri ile Doğa Koleji öğrencilerine tavsiyelerde bulundu.
ISS Catering ve Doğa Koleji işbirliği ile ilk kez geçtiğimiz yıl hayata geçirilen ve çocukları sağlıklı beslenmeye teşvik eden "Sağlığın Renkleri" projesi, yarışma sürecinin ardından ödül töreni ile son buldu.

Ocak ayından bu yana resim, kompozisyon ve yemek kategorilerinde yarışarak, öğrenmenin mutluluğunu yaşayan çocuklar, Bahçelievler Doğa Koleji'nde 2 Nisan Perşembe günü gerçekleşen törende ödüllerine kavuştular.

ISS Catering-Doğa Koleji "Sağlığın Renkleri" projesi, minikleri ödüllendirmekle kalmadı, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun çocuklara sağlıklı beslenme önerileri ile de amacını pekiştirdi. Konuşmasında çocuklara ve ebeveynlere tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu; "Yaşam tarzınız, ne yiyip ne içtiğiniz, ne kadar hareket ettiğiniz, nasıl uyuduğunuz, genetik mirasınız, nerede yaşadığınız, fiziksel ve biyolojik potansiyeliniz sağlıklı bir yaşam için sorgulanması gerekenler. Yeni neslin beslenme alışkanlığını etkileyen birçok faktör var. Bunlardan en önemlisi de aile yaşantısı… Evin mutfağında pişen ve mutlulukla yenen yemek, çocukların hem beden hem de ruhuna iyi gelecektir. En az ev kadar okul yiyecekleri de günün önemli bir kısmını okulda geçiren çocuklarımız için önemli. Çocukların okullarda sağlıklı besinler tüketmesi konusunda hassasiyet gösteren bir catering firması olan ISS'e bu sorumluluğunu "Sağlığın Renkleri" yarışmasıyla da pekiştirmesi dolayısıyla ayrıca teşekkür etmek isterim." dedi.

"Sağlığın Renkleri" ile Çocuklar Sağlıklı Beslenmeye Teşvik Ediliyor

Öğrencilerin zihinsel ve bedensel gelişimleri için her besin grubundan yiyecekleri dengeli olarak tüketmesi gerekliliğini savunarak, bunu menülerinden de yansıtan ISS Catering, hizmet verdiği okullarda, mönülerin besin değerlerinin yükseltilmesi ve öğrencilerin daha sağlıklı beslenmeyi öğrenmesi adına çalışmalarını sürdürüyor. "Sağlığın Renkleri" projesiyle eğitim çağındaki çocuk ve gençleri sağlıklı beslenmeye teşvik eden ISS Catering, Doğa Koleji işbirliği ile sağlıklı beslenme konusunda hem ailelerin hem de öğrencilerin eğlenerek bilinçlenmesini sağlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sağlığın Renkleri Projesi Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement