Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması

''Particilik 30 Mart akşamı bitti.

25.04.2014 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Particilik 30 Mart akşamı bitti. Şimdi artık birlik ve beraberlik zamanı. Birbirimizi dışlamadan, birlik ve beraberlik içinde ülkemizin geleceği için çalışacağız" dedi.

Müezzinoğlu, Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı'yı ziyareti öncesinde vatandaşlara hitaben, sandığın, demokrasinin ve milli iradenin en önemli unsuru olduğunu söyledi.

Seçim sandıklarının milletin gelecekle ilgili hayalleri ve umutlarının yeşerdiği yerler olduğunu vurgulayan Müezzinoğlu, Enez ilçesinde vatandaşların Abdullah Bostancı'dan yana teveccüh gösterdiğini belirtti.

Kendilerine oy veren tüm vatandaşlara teşekkür eden Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"Ben bu anlamda tüm Enezli hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Siyaset seçim zamanı yapılır. Seçim atmosferinde herkes kendi partisi adına plan ve projelerini anlatır. Vatandaş da kendi vicdanının sesini dinleyerek oyunu kullanır. Seçimden sonraki gün artık siyaset yok, hizmet var. İnşallah hizmet dönemi başlıyor Önümüzdeki 5 yıl süresince gece gündüz demeden Enez'i daha iyi bir noktaya getirmek için çalışacağız. Vatandaşlarımızın umutlarının ve hayallerinin gerçekleşmesi için önemli bir dönem başlıyor. Particilik 30 Mart akşamı bitti. Şimdi artık birlik ve beraberlik zamanı. Birbirimizi dışlamadan, birlik ve beraberlik içinde ülkemizin geleceği için çalışacağız."

Müezzinoğlu ayrıca, Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ve Küplü Belediye Başkanı Salih Derin'i makamında ziyaret etti.

Belediye başkanlarına yeni görevinde başarılan dileyen Müezzinoğlu, başkanların projeleri hakkında bilgi alarak istek ve sıkıntıları dinledi. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement