Şaha Kalkan Traktör ile Römork Arasına Sıkıstı - Son Dakika
Güncel

Şaha Kalkan Traktör ile Römork Arasına Sıkıstı

Şaha Kalkan Traktör ile Römork Arasına Sıkıstı

Adapazarı (Sakarya), (DHA) - SAKARYA'nın Serdivan İlçesi'nde dik bir yokuştan toprak yüklü traktör ile çıkmak isteyen 55 yaşındaki Nurullah Yektan, şaha kalkıp ters dönen traktör ile römork arasında sıkıştı.

18.05.2014 17:39

Adapazarı (Sakarya), (DHA) - SAKARYA'nın Serdivan İlçesi'nde dik bir yokuştan toprak yüklü traktör ile çıkmak isteyen 55 yaşındaki Nurullah Yektan, şaha kalkıp ters dönen traktör ile römork arasında sıkıştı. Nurullah Yektan itfaiye ekiplerince kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Traktörünün römorkuna yüklediği toprağı, bölgedeki toplu konutların bahçe düzenlemelerinde kullanılmak üzere satan Nurullah Yektan, bugün saat 12.00 sıralarında Serdivan Kemalpaşa Mahallesi'nde römorku toprak yüklü traktörle sokaktaki dik bayırdan çıkmaya başladı. Bu sırada geri geri kayan traktör şaha kalkarak ters döndü ve sürücü traktör ile römork arasında sıkıştı.

Olay yerine yaklaşık 10 dakika içinde ulaşan itfaiye ve 112 ekipleri yaklaşık 20 dakikalık uğraş sonucu yaralı sürücüyü sıkıştığı yerden kurtarılarak Serdivan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Nurullah Yektan'ın durumunun ağır olduğu belirtildi.

ZT(MB/COŞ)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şaha Kalkan Traktör ile Römork Arasına Sıkıstı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement