Sahillere Sıcak Akını - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sahillere Sıcak Akını

Sahillere Sıcak Akını
08.08.2017 10:23

AŞIRI sıcaklardan ve yüksek nemden nefes alamayan İzmirliler, çareyi kente yakın sahil beldelerine giderek serinlemekte buluyor.

AŞIRI sıcaklardan ve yüksek nemden nefes alamayan İzmirliler, çareyi kente yakın sahil beldelerine giderek serinlemekte buluyor.

İzmir kent merkezine yakın olan denize girebilecek sahiller, sıcaklıkların arttığı bu günlerde tıklım tıklım doluyor. Kenteki bunaltıcı sıcaklardan nefes alamakta güçlük çekenler, yakın sahil beldelerine gidip, kendilerini denizin serin sularına bırakıyor. İzmir'in Mendres ilçesine bağlı Gümüldür sahilleri de bu günlerde İzmirliler'den ilgi görüyor. Sadece hafta sonu değil hafta içinde de imkanı olanlar ya da bu bölgede yaşayan yazlıkçılar, sahilleri tıka basa dolduruyor.  Önümüzdeki günlerde bunaltıcı sıcakların daha da artmasıyla, sahillerdeki doluluk oranının da artması bekleniyor.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sahillere Sıcak Akını - Son Dakika


Advertisement