Şahin: Çaykur'daki Grev Fiyasko - Son Dakika
Güncel

Şahin: Çaykur'daki Grev Fiyasko

Şahin: Çaykur\'daki Grev Fiyasko

Çaykur'da yaşanan grevle ilgili Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin açıklamalarda bulundu.

26.04.2013 14:48  Güncelleme: 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaykur'da örgütlü sendikalardan olan Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin, Tek Gıda İş Sendikası'nın Çaykur'da uyguladığı grevin Türkiye sendika tarihinin en komik grev uygulaması olduğunu öne sürerek, "Dört dörtlük fiyasko oldu" dedi.

Çaykur'da yaşanan grevle ilgili olarak sendika şubesinde açıklamalarda bulunan Mehmet Şahin, greve katılmayan işçilere teşekkür etti ve şunları söyledi:

"Bu greve 1 Nisan şakası veya 23 Nisan müsameresi desek olur. Türkiye sendikal tarihinin en komik grev uygulaması ile karşılaştık. Dört dörtlük fiyasko oldu. Tek Gıda İş Sendikası yöneticilerinin Çaykur, işçi ve üretici nezdinde hiçbir itibarları kalmadı. Çaykur işçisi neden greve itibar etmedi? Çok basit. Biz başından beri 'İşçi akılıdır, menfaatinin nerede olduğunu bilir' dedik. Kendisini işçiden daha akıllı ve kurnaz zannedenler dersini aldı. Azıcık aklı olan biri, çay kampanyası döneminde bölgede grev yapılamayacağını, işçilerin aynı zamanda çay üreticisi olduklarını da bilmesi lazım." - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şahin: Çaykur'daki Grev Fiyasko - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement