Şahin Gazetecilerle Maç Yaptı - Son Dakika
Güncel

Şahin Gazetecilerle Maç Yaptı

Şahin Gazetecilerle Maç Yaptı

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde yapılan sentetik sahanın açılışının ardından gazetecilerle maç yaptı.

10.05.2011 20:20

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde yapılan sentetik sahanın açılışının ardından gazetecilerle maç yaptı. 78 numaralı Kardemir Karabük spor forması giyinen Mehmet Ali Şahin'in takımı gazetecileri 4 - 2 yendi.

Safranbolu'da, amatör futbol takımları için yapılan sentetik sahanın açılışına Mehmet Ali Şahin, Karabük Valisi İzzettin Küçük, eski milli futbolcular Tanju Çolak ve Semih Yuvakuran katıldı. Açılışta, sahanın ortasına konulan kürsüden konuşan Şahin, "Ben bugüne kadar birçok açılışa katıldım ama beni en çok mutlu eden açılışlar gençler için yapılan tesislerin açılışlarıdır. Bakan olarak ilk görevim spordan sorumlu devlet bakanlığı ve başbakan yardımcılığıydı. Belki spor tesislerinin açılışlarında duyduğum heyecan ve mutluluk oradan kaynaklanıyor olabilir" dedi.

Sporun en önemli tanıtım aracı olduğunu ifade eden Şahin, "Spor deyip geçmeyin, spora yapılan yatırım bana göre en önemli tanıtım araçlarından bir tanesidir. Bakın bizim çocuklarımız Avrupa'da da başarılı oluyorlar. Avrupa'nın çeşitli takımlarında futbol oynayan Türk çocukları şimdi dünyanın en önemli futbol kulüplerinde top koşturuyorlar. Bir tanesi ki milli takımımızın da oyuncusu Nuri Şahin, Real Madrid'e transfer oldu. Orada Mesut Özdil ile birlikte aynı takımda oynayacak. Bu Türkiye'nin tanıtımı için, Türk fubolunun tanıtımı için çok önemli bir fırsattır. Demek ki, bizim çocuklarımız imkan bulduğunda dünyanın en başarılı sporcuları olabiliyorlar. Dolayısıyla spor deyip geçmeyelim. O nedenle spor tesisleri eksiğimiz var, bunları kısa sürede tamamlamalıyız" diye konuştu.

Açılışın ardından oynanacak maçta forma giyecek olan yerel televizyonlarda görevli kameramanlar ise üzerindeki formalarla çekim yaptı. Daha sonra gazeteciler ile 78 numaralı Karabükspor forması giyinen Mehmet Ali Şahin, Tanju Çolak, Semih Yuvakuran, Karabük Valisi İzzettin Küçük, Ak Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Mehmet Ceylan, Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Ak Parti İl Başkanı Ömer Ayar ve takımın tek bayan oyuncusu olan TBMM Başkanı Müşaviri Aygün Denli'nin bulunduğu takım maç yaptı. Karşılaşmayı Şahin'in takımı 4-2 kazandı. Mehmet Ali Şahin kaleciyle karşı karşıya kaldığı bir pozisyonda, kalecinin düşürmesi üzerine takımına penaltı kazandırdı. Penaltı atışını kullanan Tanju, Aygül Denli'ye pas verdi. Aygün Denli'nin şutu ağlarla buluştu. - Karabük

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şahin Gazetecilerle Maç Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement