Sahipsiz Koli Korkuttu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sahipsiz Koli Korkuttu

Sahipsiz Koli Korkuttu
28.04.2012 07:58  Güncelleme: 08:19

İzmir'de, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce Konak Subay Orduevi'nin karşısına bırakılan koli paniğe neden oldu.

İzmir'de, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce Konak Subay Orduevi'nin karşısına bırakılan koli paniğe neden oldu. Bomba imha robotu yardımıyla fünye ile patlatılan koli boş çıktı.

Cumhuriyet Bulvarı Konak Subay Orduevi karşısında, bugün saat 05.00 sıralarında, sahipsiz bir koli görenler durumu, polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alıp, uzman ekipleri çağırdı. Yapılan hazırlıklar sonucu koli, uzaktan kumandalı bomba imha robotuyla fünye ile patlattı.

Kontrol edilen kolinin içinden birşey çıkmadı. Cumhuriyet Meydanı'na doğru kapatılan araç trafiği de 45 dakika sonra tekrar açıldı. Paketin bulunduğu noktanın, 48'inci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun İzmir ayağında geçilecek güzargahlar arasında bulunduğu belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sahipsiz Koli Korkuttu - Son Dakika


Advertisement