Sahrap Soysal: Yemekle Dalga Geçen Programlara Şiddetle Karşıyım - Son Dakika
Güncel

Sahrap Soysal: Yemekle Dalga Geçen Programlara Şiddetle Karşıyım

Sahrap Soysal: Yemekle Dalga Geçen Programlara Şiddetle Karşıyım

Banu Noyan organizasyonuyla sevenleriyle buluşan Sahrap Soysal, mutfak sırlarını ve iyi yemek yapmanın püf noktalarını hanımlarla paylaştı.

11.09.2018 08:32

Türk mutfağına övgüler yağdıran Sahrap Soysal, "Dünyanın en marifetli kadınları, Türk kadınlarıdır" sözleriyle büyük alkış aldı.

Çağla Şıkel'in yeni programının mutfak bölümünde yer alan Sahrap Soysal, "Ben sevdiğim insanlarla çalışıyorum. Çağla çok tatlı bir çocuk. Yemekten anlıyor, eli yakışıyor ama boyu çok uzun. Edi'yle Büdü olduk. Çağla Maslak'ta plaza, ben yanındaki köfteciyim" sözleriyle bütün salonu kahkahaya boğdu.

Yemek programları ve ekrandaki şeflerle ilgili konuşan Sahrap Soysal, "Yemek programları olmalı. İnsanlar çok seviyor. Bütün dünyada her kanalda yemek programları var. Ancak elbette yemekle dalga geçilmesini aşağılanmasını hiç istemem. Var öyle bir program. Bunlara şiddetle karşıyım. Yemek dünyanın en güzel etkinliğidir. İnsanları bir araya getirir. Ayrıca Arda Türkmen'i çok seviyorum. Benden korkuyor. "Hemen oynayalım" diyorum" dedi.

3 oğlu olan Sahrap Soysal, "Evde 4 erkekle yaşıyorum. Erkeklere mutlaka yemek yapmak zorundayız. Erkeğin kalbine giden yol kesinlikle midesinden geçiyor. Bir kap da olsa, ortaya bir şey koymalıyız. Yemeksiz olmaz" diyerek hanımlara tavsiyede bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sahrap Soysal: Yemekle Dalga Geçen Programlara Şiddetle Karşıyım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement