Sahte Parayla Alışveriş Yaparken Yakalandılar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sahte Parayla Alışveriş Yaparken Yakalandılar

Sahte Parayla Alışveriş Yaparken Yakalandılar
13.02.2013 17:14

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde, sahte parayla alışveriş yapan 2 kişi tutuklandı.

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde, sahte parayla alışveriş yapan 2 kişi tutuklandı. Olay sırasında yanlarında bulunan 2 kadın ise serbest bırakıldı.

Bursa yönünden gelen ve çeşitli kentleri dolaşarak Ankara'ya gitmekte oldukları belirtilen 2'si kadın 4 kişinin alışverişlerini sahte parayla yaptıkları anlaşıldı. Gölcük Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Halıdere mevkiinde önlem alarak bu kişilerin içinde bulunduğu otomobili durdurdu. Otomobilde ve üzerlerinde yapılan aramada 20'lik ve 100'lük sahte banknotlar bulundu.

Gözaltına alınan M.P. ve B.Ş. adlı iki erkek ile M.T. ve E.T adlı kadınlar ifadelerinin ardından adliyeye sevkedildi. Kadınlar savcılık tarafından serbest bırakılırken, iki erkek şüpheli ise tutuklandı. - Kocaeli/ Gölcük

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sahte Parayla Alışveriş Yaparken Yakalandılar - Son Dakika


Advertisement