Sahte Savcıya 30 Bin TL'sini Kaptırdı - Son Dakika
Güncel

Sahte Savcıya 30 Bin TL'sini Kaptırdı

Sahte Savcıya 30 Bin TL\'sini Kaptırdı

Kayseri'de sahte savcı, bir kadının 30 bin TL'sini dolandırdı.

09.10.2013 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de sahte savcı, bir kadının 30 bin TL'sini dolandırdı.

İddiaya göre, Fatma Güler'i telefonla arayan bir kişi, kendisini savcı olarak tanıtarak, "Banka hesabınızdan terör örgütüne para aktarılıyor. İşin çözülmesi için hesabınızdaki parayı benim tarif ettiğim yere getirin" dedi. Bunun üzerine Güler, eşi ile ortak hesabı bulunan bankadan 30 bin TL'yi çekerek dolandırıcının tarif ettiği buluşma noktasına gitti. Parayı kendini savcı olarak tanıtan kişiye teslim eden Güler, şahıs olay yerinden uzaklaştıktan sonra dolandırıldığını anlayarak olayı polise bildirdi. Fatma Güler, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Olay yerine gelen polis ekipleri ise, otoparkta poşet içerisinde para aradı. İfadesinin ardından parayı teslim ettiği yere getirilen Fatma Güler, "Parayı getirdim. Bana parayı alana kadar arkamı dönmememi söyledi. Ama ben yine de yüzüne baktım. Parayı alarak uzaklaştı" dedi.

Daha önce aynı olayları televizyonda izlediklerini söyleyen eşi Adem Güler, "Biz bu olayı daha dün televizyonda izledik. Nasıl böyle bir şeye inanırsın?" diyerek eşine tepki gösterdi.

Polis, 1.65 boylarında, kahverengi ceketli, yuvarlak yüzlü, esmer tenli olduğu belirlenen dolandırıcının yakalanması için çalışma başlattı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sahte Savcıya 30 Bin TL'sini Kaptırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement