Sakarya'da Fetö Operasyonunda 1 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sakarya'da Fetö Operasyonunda 1 Kişi Gözaltına Alındı

Sakarya\'da Fetö Operasyonunda 1 Kişi Gözaltına Alındı
05.10.2016 15:32

FETÖ'nün TSK ve MİT'teki imamlarına yönelik 31 ilde başlattığı operasyon kapsamında Sakarya'da bir kişi gözaltına alınarak Ankara'ya gönderildi.

FETÖ'nün TSK ve MİT'teki imamlarına yönelik 31 ilde başlattığı operasyon kapsamında Sakarya'da bir kişi gözaltına alınarak Ankara'ya gönderildi.

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında 31 ilde gerçekleştirilen operasyonda, haklarında gözaltı kararı verilen 101 kişiden biri olan Sakarya'nın Serdivan ilçesinde yaşayan O.T. sabah saatlerinde evinde gözaltına alındı. Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen O.T. sağlık kontrolü sonrasında Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildi. O.T.'nin FETÖ'nün İstanbul'daki bir okulunda görev yaptığı ve okulun kapatılması sonrasında Sakarya'ya geldiği öğrenildi.

- Sakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Fetö Operasyonunda 1 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika


Advertisement