Şam'da Kaçırılan Rahibeler - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Şam'da Kaçırılan Rahibeler

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Lübnan Cumhurbaşkanı Süleyman, rahibelerin serbest bırakılmasındaki çabalarından dolayı Katar'a teşekkür etti.

Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Süleyman, Suriye'nin Malula beldesinde kaçırılan rahibelerin serbest bırakılması için gösterdiği çabalar dolayısıyla Katar'a teşekkür etti.

Lübnan Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Süleyman'ın, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'yi telefonla arayarak, rahibelerin serbest bırakılmasındaki çabalarından dolayı teşekkür ettiği belirtildi.

Açıklamada Süleyman'ın ayrıca, Suriye yönetimine de teşekkür ettiği ifade edildi.

Şam'ın Malula beldesinde, aralık ayında kaçırılan 13 rahibe ve beraberlerindeki 3 kişi, dün gece Lübnan güvenlik heyeti ve Katar heyeti tarafından Suriye-Lübnan sınırında teslim alınmıştı. 13 rahibeye karşılık, Suriye hapishanelerinde tutuklu 150 kadın ve 3 çocuk salıverilmişti. - Lübnan

Kaynak: AA