Şampiyon Tekvandoculardan Mini Gösteri - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şampiyon Tekvandoculardan Mini Gösteri

Şampiyon Tekvandoculardan Mini Gösteri
05.12.2014 11:29  Güncelleme: 11:36

Antalya Belek'te düzenlenen 1. Uluslararası Turkish Open Taekwondo Şampiyonası'ndan madalyalarla Balıkesir'e dönen sporcular, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ı ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisleri'nde Teknik Direktör ve Milli Antrenör Serkan Erkekoğlu nezaretinde çalışan 14 sporcudan 9'u yıldız, gençler ve büyükler kategorisinde katıldıkları Turkish Open Taekwondo Şampiyonası'ndan madalya ile Balıkesir'e döndü. Sporculara Karesi Belediyesi rozeti takan Başkan Yücel Yılmaz, sporcuları başarılarından dolayı kutladı.

Sporcular, Başkan Yılmaz'a makamında küçük bir tekvando gösterisi yaptı. Balıkesirli 6 sporcunun Milli Takım kadrosunda yer aldığını belirten Erkekoğlu, "Balıkesir'den şampiyonaya katılan sporculara maddi ve manevi desteğini esirgemeyip, bizi eli boş göndermeyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a bizde elimizde madalyalar ile geldik" dedi. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sporculara destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şampiyon Tekvandoculardan Mini Gösteri - Son Dakika


Advertisement