Şampiyonlara 1 Buçuk Kilogram Altın - Son Dakika
Güncel

Şampiyonlara 1 Buçuk Kilogram Altın

Şampiyonlara 1 Buçuk Kilogram Altın

Bağcılar'da ulusal ve uluslararası sınav ve sportif etkinliklerde dereceye giren öğrenci ve sporcular altınla ödüllendirildi.

10.11.2012 09:49

386 öğrenci ve sporcuya tam, yarım, çeyrek ve gram altın olmak üzere toplam 420 altın ödül verildi. Altınların toplam ağırlığı ise yaklaşık 1 buçuk kilogramı buluyor.

Bağcılar'da başarılı öğrenciler ve sporcular altınla ödüllendirildi. Bağcılar Belediyesi tarafından bu yıl 17'incisi düzenlenen Gençlik Şöleni ile 386 öğrenci ve sporcuya, başarı durumlarına göre tam, yarım, çeyrek ve gram altın olmak üzere toplam 420 altın hediye edildi. Sportif etkinliklerde Dünya ve Avrupa derecesi elde edenler ile yine girdikleri sınavlarda ve sportif etkinliklerde Türkiye ve İstanbul derecesi elde edenler ödüllendirildi. Bağcılar'daki 87 okul birincisi de altınla ödüllendirildi. Program kapsamında Bağcılar'da faaliyet gösteren 39 spor kulübüne de malzeme desteğinde bulunuldu.

YAKLAŞIK 1 BUÇUK KİLOGRAM ALTIN HEDİYE EDİLDİ

Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda gerçekleştirilen programda yaklaşık 1 buçuk kilogram altın hediye edildi. Başarı durumlarına göre 155 tam, 96 yarım, 117 çeyrek ve 92 gram altın olmak üzere toplamda 420 altın hediye verildi. En büyük ödülü ise 3 tam altınla karatede dünya birincisi olan Aytekin Güray aldı. Yine karatede dünya ikincisi Yasin Usta 2 tam altın, üçüncü olan Bilal Yavuz da 1 tam altın aldı. Hollanda'da gerçekleştirilen Uluslararası Engelliler Şampiyonası'nda birinci olan Hamide Kurt ve üçüncü olan Zübeyde Süpürgeci de ödüle layık görülen sporculardan oldu.

ÇAĞIRICI: BU SERÜVEN 17 YIL ÖNCE BAŞLADI

Programın açılışında konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar'ın 20 yıllık bir ilçe olduğunu hatırlattı ve "20 yıllık ilçede başarının ödüllendirilmesinin 17. yılını kutluyoruz" dedi.

Başarının ortaya çıkmasında Bağcılar'daki tüm kurum ve kuruluşların ürettikleri ortak projelerin büyük etkisinin olduğunu vurgulayan Çağırıcı, "Baktığınız zaman 746 bin nüfusu ile İstanbul'un en büyük ilçesi durumundaki Bağcılar, Türkiye'nin de en genç nüfusa sahip yerleşim yerlerinden bir tanesidir. Açık öğretim lisesi ile birlikte 200 binin üzerinde öğrencinin olduğu bir ilçe Bağcılar… Bu öğrencilerden istifade edebilmek, Bağcılar'ın ve bu ülkenin geleceğinin gençlere yatırımla olacağını görerek 17 yıl önce Kurucu Belediye Başkanımızla birlikte başlamıştı bu serüven" diye konuştu.

Eğitim yatırımları hakkında da bilgiler veren Çağırıcı, başarının daha da artacağını söyledi.

MUTLU: SİZLER BİZİM GÖNÜL BAHÇEMİZİN MİS KOKULU GÜLLERİSİNİZ

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da yaptığı konuşmada, "Böylesine güzel bir organizasyona Bağcılar 17. kez ev sahipliği yapıyor ve bu münasebetle de Bağcılar Belediyemizi yürekten kutlamak istiyorum" dedi.

"Sevgili gençler sizlere olan güvenimiz tam bunu biliyorsunuz" diyen Mutlu şunları söyledi: "Sizler, bizim geleceğimiz ve gurur kaynağımızsınız, milletimizin enerjisisiniz ve bu millet inşallah Cumhuriyetimizin 100. yılına, 2023'e sizlerin gayretleri ve başarıları ile çok daha iyi hazırlanacak ve çok daha güçlü bir şekilde kutlayacağız. Sizler bizim gönül bahçemizin mis kokulu güllerisiniz. Bu gönül bahçemizin güllerinin en güzel şekilde yetişebilmesi ve başarılı olabilmesi için hep beraber gayret sarfediyoruz. Devletiyle, milletiyle, hükümetiyle belediyesiyle el ele gönül gönüle sizler için gayret sarfediyoruz ve sizler boş durmuyor, sizlere verilen bu emeğin karşılığını işte bu akşam alacağınız ödüllerle süslüyor, taçlandırıyorsunuz. Sizleri tebrik ediyorum, yürekten kutluyorum."

Ünlü Sanatçı Mustafa Ceceli'nin konser verdiği programda, Action Team gösteri yaptı. Minik karatecilerin de renkli gösteriler yaptığı programa, Vali Mutlu ve Başkan Çağırıcı'nın yanı sıra Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Bağcılar Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, Bağcılar Emniyet Müdürü Birol Usşen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şampiyonlara 1 Buçuk Kilogram Altın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement