Samsun'da 'Yılın Doktoruna' Ödül - Son Dakika
Güncel

Samsun'da 'Yılın Doktoruna' Ödül

Samsun\'da \'Yılın Doktoruna\' Ödül

Samsun İl Sağlık Müdürü Yusuf Köksal, Samsun'da 'yılın doktoru' seçilen Dr.Yaşar Kutlu'yu kutlayıp, ödül verdi.

26.03.2013 15:26  Güncelleme: 12:06

İl Sağlık Müdürü Yusuf Köksal, Sağlık Bakanlığı tarafından 2012 yılında Samsun'da 'yılın doktoru' seçilen Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde görev yapan Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyonu Uzmanı Dr. Yaşar Kutlu'yu makamında ağırladı. Köksal, Uzman Dr. Kutlu'nun çalıştığı kurumda sevilen, hastalara saygılı, ilgili, sabırlı, ölçülü kişiliğe sahip, hizmette sınır tanımayan bir hekim olduğunu anlatırken, şöyle dedi:

"Meslektaşımız; hastalarımızın ve yakınları arasında moral motivasyonunun en üst düzeyde tutulması için çaba göstermektedir. Gerek hastalara karşı olan yaklaşımı, gerek sağlık personeli ve çalışma arkadaşlarına karşı tutumu nedeniyle vatandaşlarımızın takdir ve beğenisini kazanmış bir meslektaşımızdır. Kendisine teşekkür ediyor başarılı hizmetlerinin devamını diliyorum."

İl Sağlık Müdürü Yusuf Köksal, Samsun'da 'Yılın doktoru' seçilen Uzm.Dr. Kutlu'ya bir de hediye verdi. Düzenlenen programa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Rıza Aydın ve İl Halk Sağlığı Müdürü Ertan Uzun da katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun'da 'Yılın Doktoruna' Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement