Sanatın Hizmet ile Buluşması - Son Dakika
Güncel

Sanatın Hizmet ile Buluşması

Sanatın Hizmet ile Buluşması

Dokuz Eylül Rotaract Kulübü dönem başında Rotary'nin 6 Öncelikli Hizmet Alanını dönem hedefleri içerisinde olan Kültür-Sanat ile birleştirdiği ROTAFOTOĞRAF Fotoğraf Yarışması Sergisinin açılışını 20 Nisan 2017 tarihinde Karabağlar Belediyesi Ana Hizmet Binası Sanat Galerisinde yüksek bir katılım ile gerçekleştirdi.

25.04.2017 08:17

Açılışta UR 2440. Bölge Federasyonu Rtn. İsmail Rodoplu, Dokuz Eylül Rotaract Kulübü Başkanı M. Onur Şeker ve Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı konuşmalarını gerçekleştirdikten sonra 200'e yakın öğrenci sergideki fotoğrafları inceledi. 20-25 Nisan 2017 tarihleri arasında süren sergi büyük ilgi görerek Rotary'nin 6 Öncelikli Hizmet Alanını vatandaşlarımıza tanıtmış oldu.

"Rotary İnsanlığa Hizmet Eder"

M.Onur ŞEKER, "Rotary İnsanlığa Hizmet Eder diye başladığımız dönemimizde en büyük hedeflerimizden biri Rotary ailesinin ne kadar büyük ve güzel işler yaptığını halkımıza gösterebilmek ve 6 Öncelikli Hizmet Alanında farkındalık yaratabilmekti, bu sergide de amacımıza ulaşmış bulunuyoruz. Dönem boyunca her zaman yanımızda olan UR 2440. Bölge Federasyonu Başkanımız İsmail Rodoplu'ya, Bölge Rotaract Temsilcimiz Berkay Kiper'e ve Dokuz Eylül Rotary Başkanı Nafih Butur'a çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sanatın Hizmet ile Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement