Sanayi Kavşağına Yeni Çehre - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Sanayi Kavşağına Yeni Çehre

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Sanayi Kavşağına Yeni Çehre

Kahramanmaraş Belediyesi şehrimiz genelinde süs havuzları yapma çalışmalarına devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Yavuz Selim Mahallesi, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Küçük Sanayi Sitesi girişinde yer alan kavşağa 16 metre çapında ışıklı süs havuzu yapımı çalışmalarına başlandı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, her gün yüzlerce aracın geçiş güzergâhında yer alan Küçük Sanayi Sitesi karşısındaki elips şeklindeki kavşağın içerisine 16 metre çapında, 60 cm derinliğinde "sanayi-insan temalı" modern, ışıklı ve dairesel bir süs havuzu inşasına başladı.

Müdürlük olarak her geçen gün yeni bir çalışmaya imza atmak için gayret sarf ettiklerini söyleyen Park ve Bahçeler Müdürü Mahmut Bakır: "Kavşaklara yapılan süs havuzları ile şehrin imajını yeniliyoruz. Tüm bu çalışmalarımız şehrimizi göze hoş gelen estetik bir görünüme kavuşturmak amacı taşımaktadır." diyerek bu tarzdaki vizyon çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler