Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'den açıklama - Son Dakika
Güncel

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'den açıklama

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin\'den açıklama

Sancaktepe Belediye binasıyla ilgili yeni bir açıklama yapan Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, halkın her şeyi öğreneceğini ve Sancaktepe'nin bir avuç rantçı zatın yönetim anlayışını göreceğini söyledi.

11.04.2024 15:15  Güncelleme: 15:19

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, Sancaktepe Belediye binasıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Yeğin, "Halk herşeyi öğrenecek ve Sancaktepe bir avuç rantçı zatın pervazsızca yönetim anlayışını görecek" dedi.

Sancaktepe'nin eski Belediye başkanı İsmail Erdem döneminde yapılan devasa makam katı yeni dönemde dikkat çekmeye, tartışma konusu olmaya devam ediyor. Başkanlık görevini AKP'li Şeyma Döğücü'den alan CHP'li yeni başkan Alper Yeğin, bayramda tartışılan beldiye binasının önünde halkla açık kahvaltıda buluştu, bayramlaştı. Yeğin, sosyal medyada devam eden devasa makam katı tartışması ile ilgili yeni açıklamayı eski paylaşımını da alıntılayıp X hesabından yaptı ve  şu ifadeleri kullandı:

"2018 yılında ne söylediysem, nerde duruyorsam aynı yerdeyim. Halk herşeyi öğrenecek ve Sancaktepe bir avuç rantçı zatın pervazsızca yönetim anlayışını görecek"

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'den açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement