Şanlıurfa'da, 13 kişinin yaşamanı yitirdiği E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi'nde hayat normale döndü. 2 gün arayla 2 yangının çıkmasından dolayı yoğun olan güvenlik önlemlerinin azaltıldığı cezaevine, tutuklu ve hükümlüleri görmek için gelenlerin sayısının da oldukça az olduğu görüldü.
Şanlıurfa Cezaevi, güne sakin başladı. Tutuklu ve hükümlü yakınlarının dışarıda bulunmadığı cezaevinde güvenlik önlemleri asgari seviyeye çekildi. Olaylar nedeniyle yoğun güvenlik önlemi alınan ve ulaşıma kapatılan yollardaki bariyerler de kaldırıldı. Hayatın normale döndüğü cezaevi çevresindeki dükkanların tamamının açık olduğu görülürken, kalabalık gruplar halinde toplanan ziyaretçilerin sayısının da çok azaldığı görüldü.
2 zırhlı polis aracının bekletildiği cezaevi çevresinde yoğunluk oluşmadığı gerekçesiyle polis memurlarınıj bazıları da görev yaptıkları şubelere çekildi.
AL,ÖŞ(HK/BT) - Şanlıurfa
Son Dakika › Güncel › Şanlıurfa Cezaevi'nde Hayat Normale Döndü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.