Şanlıurfa Cezaevindeki Yangın - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Şanlıurfa Cezaevindeki Yangın

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Şanlıurfa Cezaevindeki Yangın

Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevi'nde incelemelerde bulundu.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevi'nde incelemelerde bulundu.

Bakan Ergin ve Çelik, beraberinde Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ile geldikleri ceza evinde yaklaşık 2 saat içeride kalıp, yetkililerden olayla ilgili bilgi aldı. Herhangi bir açıklama yapmadan ceza evinden ayrılan Ergin ve Çelik'in saat 10.30'da polisevinde basın toplantısı yapması bekleniyor.

Bu arada Adalet Bakanı Ergin ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik'in cezaevinde incelemelerde bulunduğu sırada bazı tutuklu yakınları da dışarıda bekleyişini sürdürdü.

Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevi'nde gece bir koğuşta çıkan kavganın ardından meydana gelen yangında, 13 kişi ölmüş 5 kişi yaralanmıştı.

Muhabir: Eşber Ayaydın/ Mehmet Güldaş

Yayıncı: İsmail Fidan - ŞANLIURFA

Kaynak: AA